Πλεύρης: Κατεπείγουσα έρευνα για την αναρρωτική άδεια του προϊστάμενου του σταθμάρχη στη Λάρισα

Με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη ζητήθηκε κατεπείγουσα έρευνα για να εξετασθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις που χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα στον προϊστάμενο του σταθμάρχη που τον τοποθέτησε στη βάρδια προκειμένου να αναζητηθούν άμεσα ευθύνες από τους γιατρούς που τη χορήγησαν.

Κατεπείγουσα έρευνα για την αναρρωτική άδεια του προϊστάμενου του σταθμάρχη στη Λάρισα

Παράλληλα δόθηκε εντολή να τεθούν σε αργία όσοι προκύψει ότι εμπλέκονται, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με ανακριτικές πηγές, αναμένεται να κληθούν και άλλα πρόσωπα στο πλαίσιο της διερεύνησης ευθυνών για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως έγινε γνωστό ο προϊστάμενος του σταθμάρχη Λάρισας, ο οποίος έχει τεθεί ήδη σε αργία, πήρε αναρρωτική άδεια αμέσως μετά το δυστύχημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει λάβει κλήση να καταθέσει για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Στο μεταξύ, σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εξακολουθούν να νοσηλεύονται 7 επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας, ενώ 12 είναι οι τραυματίες που έχουν παραμείνει στο νοσοκομείο. Οι περισσότεροι φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατάγματα στο σώμα και εγκαύματα.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Εισαγγελική έρευνα και προς απόλυση ο νοσηλευτής που έπλενε με το λάστιχο ανήμπορη γυναίκα σε πυλωτή στον Ωρωπό

Νοσηλευτές έπλεναν 70χρονη γυναίκα με λάστιχο σε πυλωτή στον Ωρωπό – Οργή Πλεύρη

Δημογραφικό πρόβλημα και υπογεννητικότητα – Ο πληθυσμός της Ελλάδας προβλέπεται, να υποχωρήσει στα 8,1 εκατ. έως το 2100

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.