Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στη ΜΕΘ παραμένουν επτά άνθρωποι – Σε απλές κλίνες 12 τραυματίες

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εξακολουθούν να νοσηλεύονται 7 επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας, ενώ οι 12 είναι οι τραυματίες που έχουν παραμείνει στο νοσοκομείο.

Στη ΜΕΘ παραμένουν επτά άνθρωποι – Σε απλές κλίνες 12 τραυματίες

Από τους 7 νέους ανθρώπους ηλικίας από 21 έως 27 ετών, που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, σε σοβαρότερη κατάσταση είναι ένας 20χρονος φοιτητής και μία κοπέλα που έχει εκτεταμένα εγκαύματα. Από τους 7 ασθενείς στη ΜΕΘ, μία κοπέλα έχει αποσωληνωθεί αλλά παραμένει στη Μονάδα.

Σημειώνεται ότι ο 20χρονος που δίνει τη μάχη για τη ζωή του, είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι, γιατί κατά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, εκτινάχθηκε από το παράθυρό και οι διασώστες τον εντόπισαν αρκετά μακριά από τον τόπο του δυστυχήματος, χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο νεαρός έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του, ενώ σήμερα Δευτέρα, αναμένεται να γίνει προσπάθεια αποσωλήνωσής του από τους γιατρούς του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες, παραμένουν για νοσηλεία στα πέντε νοσοκομεία της περιοχής (Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Κατερίνη), αλλά σε απλές κλίνες, 12 επιβάτες. Οι περισσότεροι φέρουν κατάγματα και εγκαύματα.

Διαβάστε επίσης

Νοσηλευτές έπλεναν 70χρονη γυναίκα με λάστιχο σε πυλωτή στον Ωρωπό – Οργή Πλεύρη

Δημογραφικό πρόβλημα και υπογεννητικότητα – Ο πληθυσμός της Ελλάδας προβλέπεται, να υποχωρήσει στα 8,1 εκατ. έως το 2100

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.