Πέθανε 2,5 ετών κοριτσάκι στο δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης – Ερευνα διέταξε ο Πλεύρης

Την τελευταία του πνοή άφησε ένα κοριτσάκι, ηλικίας 2,5 ετών, στο δημοτικό βρεφοκομείο «Αγιος Στυλιανός», στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κοριτσάκι εντόπισαν νεκρό το πρωί εργαζόμενοι του βρεφοκομείου. Επί τόπου έσπευσε ιατροδικαστής, προκειμένου να ερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας, καθώς και ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Λιακόπουλος.

Για τα αίτια θανάτου του παιδιού αναμένεται να διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Έρευνα στο δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης και το Ιπποκράτειο

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έδωσε εντολή για διερεύνηση της υπόθεσης και το νοσοκομείο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα.

Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από τη Νιγηρία και θες, το παιδί μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου δόθηκε σύσταση για αντιβιοτική αγωγή, επανέλεγχο σε δέκα ημέρες και πιθανότητα χειρουργική αντιμετώπιση στις αμυγδαλές (υπερτροφη αμυγδάλων και ρινίτιδα).

To κοριτσάκι, φιλοξενούνταν στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς είχε κριθεί ακατάλληλο το οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά είχε ληφθεί απόφαση να επιστρέψει το προσεχές διάστημα στην οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης

Με την άνοια των νέων ο Μπρους Γουίλις – Βασικό σύμπτωμα η αλλαγή συμπεριφοράς και προσωπικότητας

Επιστήμονες βρήκαν έναν πιθανό τρόπο να διαταράξουν τη χρόνια φλεγμονή που ευθύνεται για την πολλαπλή σκλήρυνση

Το μίνι της Έλενας, που άναψε φωτιές, η μπηχτή του Θάνου και η απουσία της Μίνας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.