Το μίνι της Έλενας, που άναψε φωτιές, η μπηχτή του Θάνου και η απουσία της Μίνας

Η παρουσία της Έλενας Χουλιάρα δεν πέρασε απαρατήρητη στην εκδήλωση για την κοπή πίτας του ΣΦΕΕ. Εντυπωσιακή, φορώντας μίνι, φωτογραφήθηκε με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, ο οποίος δεν μασάει τα λόγια του, στηρίζοντας τον επικεφαλής του ΙΦΕΤ. Η απουσία της Μίνας Γκάγκα από την κοπή πίτας της ΕΠΕ σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Το μίνι της Έλενας στην πίτα του ΣΦΕΕ

Συγ…κοπή πίτας στον ΣΦΕΕ προκάλεσε η εμφάνιση της διευθύνουσας συμβούλου της φαρμακευτικής εταιρείας AstraZeneca, Έλενας Χουλιάρα, η οποία, με το υπέροχο στυλ της, χαλάρωσε (επιτέλους) την ανδροκρατούμενη φύση του ΔΣ του Συνδέσμου.

Δεν πρόκειται για σεξιστικό σχόλιο, κάθε άλλο. Αναγνωρίζουμε ότι το ατού της κας Έλενας Χουλιάρα είναι το μυαλό της. Αλλά το ωραίο πάντα το θαυμάζουμε. Πραγματικά κάποια στιγμή έπρεπε να υπάρχει και αυτό το χρώμα στις μέχρι σήμερα “γκρίζες” εκδηλώσεις του ΣΦΕΕ, τις οποίες, όσο κι αν το τμήμα επικοινωνίας επιχειρούσε να χρωματίσει, μάλλον δεν έβρισκε πρόσφορο έδαφος.

Στο δια ταύτα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου για μια ακόμη φορά επεσήμανε τα προβλήματα του κλάδου και ήταν πολύ ευθύς και συγκεκριμένος. Ο Υπουργός Θάνος Πλεύρης μίλησε πολύ… Ίσως πάρα πολύ. Πάντως ήταν χαμογελαστός.

Γιατί; Ίσως γιατί σίγουρα, όπως μας λένε πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, εκλέγεται και  επειδή πιθανόν δεν θα είναι πάλι Υπουργός Υγείας, ακόμη κι αν βγει πρώτος σε σταυρούς. Που μάλλον δεν θα βγει πρώτος, καθώς εκεί κάνει… περίπατο ο τέως Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Κάτι άλλο, που, επίσης, συζητήθηκε, είναι το παρεάκι Πλεύρη – Κεφαλογιάννη. Δεν ξέρουμε τι παίζει, αλλά, αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε.

ΙΦΕΤ ααα

Μάλλον θα θυμάστε πολλοί εκείνη τη διαφήμιση, που ένας κύριος έλεγε: «Φέέέέέέττταααα». Κάπως έτσι είναι στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Τεχνολογίας και Έρευνας, το ΙΦΕΤ. Χωρίς διάθεση να προσβάλουμε, τα αντανακλαστικά της θυγατρικής του ΕΟΦ μάλλον «ΙΦΕΤ ααα» μας δείχνουν.

Το Ινστιτούτο κάλεσε δημοσιογράφους – ελάχιστοι πήγαν – για να ανακοινώσει την επαναλειτουργία του εργαστηρίου ερευνών. Μια χαρά. Αλλά τώρα; Ενάμιση μήνα πριν από τις εκλογές; Να πουν για την έρευνα και για την ανάπτυξη στο φάρμακο;
Βεβαίως έχει λεφτά στον κουμπαρά του το Ινστιτούτο.

Επίσης, από πλευράς ΕΟΦ, ήταν εκεί ο νέος Α’ αντιπρόεδρος του ΕΟΦ, που βεβαίως ποτέ δεν ανακοινώθηκε επίσημα ότι ανέλαβε τον ρόλο.
Καλορίζικος ο αντιπρόεδρος… Καλή δύναμη επίσης στον πρόεδρο του ΙΦΕΤ που φεύγει…

Κυρία Γκάγκα που είστε;

Άπειρες πίτες έκοψε η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, άλλα στην εκδήλωση, που την αφορούσε άμεσα λόγω ειδικότητας και χρόνων προϋπηρεσίας, δεν πήγε!

Μιλάμε για την κοπή της πίτας στην Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία χθες Τσικνοπέμπτη, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Θάνος Πλεύρης και η Υφυπουργός Ζωή Ράπτη.

Μας διαβεβαίωσαν ότι δεν τρέχει τίποτα και ότι είναι όλοι αγαπημένοι. Το πιστεύουμε όμως;

*Η στήλη αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Healthstories. Δημοσιεύεται αυτούσια και στο Mononews.

Διαβάστε επίσης

Επιστήμονες βρήκαν έναν πιθανό τρόπο να διαταράξουν τη χρόνια φλεγμονή που ευθύνεται για την σκλήρυνση κατά πλάκας

Πού μπορείτε να κάνετε δωρεάν rapid test, σήμερα Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.