ΕΛΙΚΑΡ: Περπατάμε στην «Οδό Καρδιάς»

Την «Οδό Καρδιάς» δημιουργεί το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας (ΕΛΙΚΑΡ) και καλεί όλους τους πολίτες να την περπατήσουν μαζί, φροντίζοντας τον εαυτό τους και ταυτόχρονα διασκεδάζοντας.

Το ΕΛΙΚΑΡ εγκαινιάζει την Οδό της Καρδιάς στην Τρίπολη, το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 18:00 με την αιγίδα του Δήμου Τριπόλεως και τη συνεργασία της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και κάνει την αρχή για την αλλαγή στον τρόπο ζωής μας.

«Οδός Καρδιάς» από το ΕΛΙΚΑΡ

Με το μήνυμα «Οδός Καρδιάς. Περπατάμε μαζί. Φροντίζουμε την καρδιά μας. Αλλάζουμε τρόπο ζωής», το ΕΛΙΚΑΡ έχει στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών για τα πολλά και σημαντικά οφέλη της άσκησης του περπατήματος στη φύση.

Υπογραμμίζει ότι το περπάτημα είναι μία εύκολη άσκηση, με εξαιρετικά, αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία της καρδιάς και γενικότερα. Δεν απαιτεί προπόνηση ή ειδικό εξοπλισμό, δεν κοστίζει και είναι κατάλληλο για κάθε ηλικία, ενώ γίνεται χαρά όταν μοιράζεται με την οικογένεια και τους φίλους. «Γιατί σημασία δεν έχει μόνο να ζούμε, αλλά να ζούμε καλύτερα, απολαμβάνοντας υγεία και ποιότητα ζωής», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης

Συνθετικό κρέας από άγρια ζώα – Η εναλλακτική λύση με οικολογική συνείδηση

Δερματολογική Εταιρεία – Λέπρα: Κανένας κίνδυνος και κανένας λόγος στιγματισμού

Η λατρεία στο μίσος και η αύξηση της διαδικτυακής κακίας

Τι ισχύει για το σεξ και την ευλογιά των πιθήκων – Οι συστάσεις λόγω αύξησης των κρουσμάτων

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.