Θάνος Πλεύρης: Η αγάπη για το Υγείας, οι εκκρεμότητες και το… δικό του Table for Two

Τις παιδικές του αναμνήσεις από τις βόλτες στον Εθνικό Κήπο με την οικογένειά του, την αγάπη του για τo κέντρο της Αθήνας, αλλά και τα όσα έπραξε ως Υπουργός Υγείας, μοιράστηκε μαζί μας στο Table for Two ο Θάνος Πλεύρης.

Σε μια αλλιώτικη συνέντευξη, καθόλου «ξύλινη», ο κ. Πλεύρης άφησε το σακάκι στο γραφείο, φόρεσε την αθλητική του φόρμα και με εξομολογητική διάθεση αποκάλυψε τους λόγους, που του αρέσει η ενασχόληση με τον τομέα της Υγείας. Παρ’ όλα αυτά είπε ότι δεν θα τον πειράξει, εάν δεν παραμείνει Υπουργός Υγείας μετά τις εκλογές.

Κι όμως, έγιναν λάθη

Όπως παραδέχτηκε, έγιναν λάθη κατά τη θητεία του και χαρακτήρισε μεγάλο στόχο την υλοποίηση του θεσμού του προσωπικού γιατρού.

«Tους τελευταίους έξι μήνες, από τον περασμένο Νοέμβριο, πάνω από δύο εκατ. 100 χιλιάδες πολίτες έχουν επισκεφθεί τον προσωπικό γιατρό της επιλογής τους και έχουν εξυπηρετηθεί τουλάχιστον μία φορά. Από τα 4 εκατ. 800 χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο νέο σύστημα, περίπου οι μισοί έχουν κάνει χρήση των υπηρεσιών του προσωπικούς γιατρού», ανέφερε ο κ. Πλεύρης.

«Ο στόχος είναι να φτάσουμε τα 8,5 εκατ., αλλά πρέπει να βρεθούν παραπάνω γιατροί και παράλληλα να «ρολάρει» το σύστημα, πρέπει αυτοί, που έχουν ενταχθεί, να βλέπουν τις υπηρεσίες, οι οποίες προσφέρονται», πρόσθεσε ο Υπουργός Υγείας.

Αναζητά χρόνο να είναι μαζί με την οικογένειά του, είναι για εκείνον πολύ σημαντικό. Μιλά τρυφερά για τη σύζυγό του Λένα, λέει πόσο τον υποστηρίζει σε ό,τι κάνει και μας εκπλήσσει με τη δική του επιλογή σε ένα άλλο Table for Two.

Πηγή: mononews.gr

Διαβάστε επίσης

Συμβουλές από τη διαιτολόγο για να μην πάρουμε κιλά το Πάσχα

Μέχρι πότε μπορούν να κάνουν σεξ οι άνδρες

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.