Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ενημερώθηκε από το ιατρικό προσωπικό, ενώ συνομίλησε με συγγενείς θυμάτων και αγνοουμένων που επέβαιναν στην αμαξοστοιχία.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε στο σημείο τουσιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Σε σύντομη δήλωσή τους στους δημοσιογράφους, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για μια «ανείπωτη τραγωδία», τονίζοντας ότι η σκέψη όλων είναι πρώτα στους συγγενείς των θυμάτων

«Υποχρέωση μας είναι να περιθάλψουμε τους τραυματίες και να ταυτοποιήσουμε τις σορούς», είπε και κατέληξε «Από κει και πέρα ένα πράγμα μόνο μπορώ να εγγυηθώ, θα μάθουμε τα αίτια αυτής της τραγωδίας και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο».

Δύσκολη η κατάσταση στα νοσοκομεία της Λάρισας 

Δύσκολη παραμένει  η κατάσταση στα νοσοκομεία της Λάρισας, όπου έχουν μεταφερθεί οι περισσότεροι τραυματίες μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων.

Νοσοκομείο Λάρισας

Άνθρωποι του νοσοκομείου,  βγαίνουν στον προαύλιο χώρο φωνάζοντας ονόματα, κάτι που απο μόνο του προκαλεί ανατριχίλα. Οποίος γονέας ή συγγενής ακούσει το όνομα του δικού του ανθρώπου, τον ενημερώνουν σε ποιο νοσοκομείο τον έχουν παει. Υπάρχουν ομως και εκείνοι που δεν ακούνε να φωναζουν το δικό τους παιδι και μπαίνουν στην άχαρη διαδικασία να δώσουν όσα στοιχεία μπορεί να φανούν χρήσιμα, όπως το χρωμα μαλλιών αλλα και το είδος των ρούχων και παπουτσιών που ενδέχεται να φορούσε στο μοιραίο δρομολόγιο.

«Γίνεται χαμός στο νοσοκομείο. Δίνουμε τον αγώνα μας για να περιθάλψουμε όλους τους τραυματίες που διακομίζονται στα Επείγοντα», ανέφερε ο διευθυντής της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Απόστολος Κομνός μιλώντας στην ΕΡΤ.

Σημείωσε ότι στο Γενικό Νοσοκομείο νοσηλεύονται τουλάχιστον 20 άτομα με δύο νεαρούς ηλικίας 20 με 21 ετών να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.

Ο κ. Κομνός εκτίμησε ότι ο αριθμών των νεκρών θα αυξηθεί, διαβεβαιώνοντας πως οι γιατροί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.

Πηγή Φωτό: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης 

Δραματικές ώρες στα νοσοκομεία μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη – 38 νεκροί, 66 τραυματίες – 6 σε ΜΕΘ

Πλεύρης από Νοσοκομείο Λάρισας: Είναι τρομακτική η διαδικασία για τους γονείς και τους συγγενείς

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.