Τα νοσοκομεία «Έλενα Βενιζέλου» και «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο» επισκέφθηκε η Μίνα Γκάγκα

Τα νοσοκομεία «Έλενα Βενιζέλου» και «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο» επισκέφθηκε την Παρασκευή  (25/02), η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Στο «Έλενα Βενιζέλου», είχε την ευκαιρία να δει όλα τα τμήματα του νοσοκομείου, ενώ συζήτησε με τη αναπληρώτρια διοικήτρια Ευαγγελία Κοντοσταθάκου και με εκπροσώπους της Ιατρικής και Νοσηλευτικής Υπηρεσίας για όλα τα ζητήματα λειτουργίας του νοσοκομείου.

«Το νοσοκομείο παρέχει πλήρη γυναικολογική και παιδιατρική περίθαλψη, με υψηλό επίπεδο. Διαθέτει χειρουργικά τμήματα για γυναίκες αλλά και παιδιά, Κέντρο Μαστού και σύγχρονο Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, ενώ διαθέτει και πολλά μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια για άνετη νοσηλεία. Διαθέτει επίσης παιδοχειρουργικό τμήμα. Είναι σημαντικό να υποστηρίζουμε τη μητρότητα και τις οικογένειες με ποιοτικές υπηρεσίες, με εύκολη πρόσβαση για όλους και ανθρώπινη προσέγγιση», ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός, Μίνα Γκάγκα.

Στο «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο» που έχει σήμερα γενική εφημερία, η κα Γκάγκα επισκέφθηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το Αιμοδυναμικό – ένα μεγάλο τμήμα που κάνει και ηλεκτροφυσιολογικές μελέτες – τα χειρουργεία, το οφθαλμολογικό τμήμα και το εμβολιαστικό κέντρο. Επισκέφθηκε επίσης το Τμήμα Επεμβατικής Νευρο-ακτινολογίας που αποτελεί το μεγαλύτερο κέντρο εμβολισμών για εγκεφαλικά ανευρύσματα και άλλες βλάβες των αγγείων του εγκεφάλου.

Η κα Γκάγκα, είχε συνάντηση με τη διοικήτρια Ελπινίκη Ταβιανάτου, καθώς και με εκπροσώπους των περισσότερων κλινικών και των εργαζομένων. Συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα λειτουργίας και οι επόμενες κινήσεις για περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης 

H «σιδηρά» Θεανώ Καρποδίνη, τα νέα καθήκοντα Καραμπίνη και η αστραφτερή Ντενίζ

Θ. Πλεύρης: Το ΕΣΥ δεν πιέζεται πλέον – Από 15 Μαρτίου σε κανονικούς ρυθμούς τα νοσοκομεία

ΙΣΑ: Φάρμακα και υγειονομικό υλικό στην Ουκρανία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.