Στάση εργασίας στο Παίδων Αγ. Σοφία για τις μετακινήσεις στο εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας

Στάση εργασίας πραγματοποιούν οι ειδικευόμενοι γιατροί στο Παίδων Αγ. Σοφία την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου αντιδρώντας στις μετακινήσεις συναδέλφων τους στο εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας

Οι ειδικευόμενοι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων Αγ. Σοφία προχωρούν σε κινητοποιήσεις με συγκεντρώσεις και στάση εργασίας, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μετακινήσει 16 ειδικευόμενους παιδίατρους από τα παιδιατρικά νοσοκομεία και το νοσοκομείο Αλεξάνδρα, στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο «Προμηθέας», για διάστημα ενός μήνα.

Στη γενική συνέλευση οι ειδικευόμενοι γιατροί του Παίδων Αγ. Σοφία τόνισαν «να μην μετακινηθεί κανένας συνάδελφος στο mega εμβολιαστικό κέντρο-αρνούμαστε να δώσουμε το όνομα οποιουδήποτε συναδέλφου. Δεν περισσεύει κανένας μας!».

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στη 1 μ.μ. θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του νοσοκομείου από κοινού με τους ειδικευόμενους γιατρούς του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» και του Παίδων Πεντέλης.

Στάση εργασίας στο Παίδων Αγ. Σοφία

Τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου οι ειδικευόμενοι γιατροί στο νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από τις 12μ. ως τις 3 μ.μ.

Οι ειδικευόμενοι γιατροί του Παίδων Αγ. Σοφία με τη στάση εργασίας τους απαιτούν:

  • Να στελεχωθούν επαρκώς όλα τα παιδιατρικά νοσοκομεία, όπως και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας με μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, η οποία να έχει και την ευθύνη των εμβολιασμών.
  • Να απεμπλακεί το προσωπικό των νοσοκομείων από τους εμβολιασμούς.
  • Υποχρεωτική ένταξη των ιδιωτών γιατρών στο σχέδιο του εμβολιασμού.

Διαβάστε επίσης

Νέα παράταση στη συνταγογράφηση ανασφάλιστων πολιτών μόνο από γιατρούς του ΕΣΥ

Η καλύτερη ηλικία για τα νήματα προσώπου και ο χρόνος γυρνά πίσω μέσα σε 30 λεπτά

Το ένα τρίτο των συνολικών κρουσμάτων αφορά σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 18 ετών

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.