Ράπτη προς ΣΥΡΙΖΑ: Σταματήστε να είστε αρνητές των πάντων

Σκληρή ήταν η απάντηση της υφυπουργού Υγείας, Ζωής Ράπτη, στην κριτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το σημερινό άνοιγμα των σχολείων.

Ειδικότερα, μιλώντας το πρωί της Δευτυέρας στον ΣΚΑΙ, η κα Ράπτη, αναφερόμενη στην κριτική που ασκείται από τον ΣΥΡΙΖΑ για το άνοιγμα των σχολείων επισήμανε μεταξύ άλλων:

«Εμείς θέλουμε τα σχολεία ανοιχτά, όχι μόνο για λόγους εκπαιδευτικούς αλλά και για λόγους ψυχικής υγείας των παιδιών μας. Είναι πολύ κρίμα να αντιπολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τέτοιο τρόπο μια προσπάθεια που γίνεται σε όλες τις χώρες.

Σταματήστε να είστε αρνητές των πάντων

Όλη η Ευρώπη έχει ανοίξει τα σχολεία , σήμερα και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε να μην ανοίξουν. Αλλά αυτό κάνει δυο χρόνια τώρα.

Μιλούσε και μιλάει είτε για «αχρείαστο ρίσκο», είτε για «καταστροφική επιλογή» κάθε φορά που άνοιγαν τα σχολεία. Εδώ μιλάμε για αρνητές των πάντων.

Από τα self test , που έλεγαν ψευδώς ότι τα πήραμε από την Siemens, μέχρι και αναστολή λειτουργίας νοσοκομείου που ποτέ δεν έγινε».

«Εάν δεν είχαμε προχωρήσει στο άνοιγμα των σχολείων, δεν θα είχαμε αυτό το αυξημένο και καθολικό «testing», σε πάνω από 1.500.000 ανθρώπους σήμερα, που προφυλάσσει τόσο τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, όσο και το περιβάλλον τους.

Για αυτό καλό θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να σπέρνει την καταστροφολογία, και να διασπείρει fakenews, να στηρίξει την εθνική προσπάθεια που είναι η αντιμετώπιση της πανδημίας», επισήμανε .

Ράπτη : Δεν κάνουμε μικροκομματική πολιτική με την πανδημία

Αναφερόμενη τέλος, στους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΝΔ έχει επιλέξει την ανοσία της αγέλης τόνισε ότι: «Και εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ διασπείρει fake news. Μοιράσαμε δωρεάν, 7 εκατομμύρια τεστ, κάνουμε κάθε μέρα και δωρεάν rapid test και μοριακά στις δημόσιες δομές και στα σημεία του ΕΟΔΥ, παίρνουμε μέτρα, τα οποία έχουν κόστος και τα οποία δεν έχει στηρίξει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ και μιλούν για «ανοησία της αγέλης»;

Εμάς μας ενδιαφέρει να προστατεύσουμε την υγεία των πολιτών και όχι να κάνουμε μικροκομματική πολιτική με την πανδημία».

Διαβάστε επίσης 

Βλέπουν αύξηση στα κρούσματα ανηλίκων – Πόσα παιδιά νοσηλεύονται με COVID-19

Rapid test: Όλες οι οδηγίες χρήσης για κάθε περίπτωση (πίνακας)

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.