Πράσινο φως από το Ελεγκτικό Συνέδριο για την προμήθεια των self tests

Προχωρούν οι διαδικασίες για την προμήθεια 9.400.000 self tests μετά και το πράσινο φως που άναψε από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Ειδικότερα, το  ανώτατο δικαστήριο λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους για την αντιμέτωπιση της πανδημίας, εξετάζοντας τους φακέλους των εταιρειών που μετείχαν στη διαγωνιστική διαδικαςία και τα έγγραφα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με απόφαση 17 σελίδων κατέληξε στο συμπέρασμα – απόφαση ότι όλα είναι νόμιμα και η διάθεση των self tests μπορεί να γίνει.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, το ΣΤ΄ Κλιμακίο του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου με την υπ΄ αριθμ. 109/2021 πράξη του αποφάνθηκε ότι δεν κωλύεται η υπογραφή πέντε σχεδίων σύμβασης για την προμήθεια από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας 9.400.000 ταχέων διαγνωστικών του κορωνοϊού SARS-CoV-2 τεστ με τη διαδικασία του self-testing.

«Αποφαίνεται ότι δεν κωλύεται η υπογραφή των ελεγχομένων πέντε (5) σχεδίων σύμβασης για την προμήθεια από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εννέα εκατομμυρίων τετρακοσίων χιλιάδων (9.400.000) ταχέων διαγνωστικών του κορωνοϊού SARSCoV-2 τεστ με τη διαδικασία του self-testing (αυτοελέγχου-αυτοδιάγνωσης)».

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.