Προβληματισμός για το υψηλό ιικό φορτίο στην Αχαϊα

Ανησυχία προκαλεί στην επιστημονική κοινότητα, η αύξηση του ιικού φορτίου που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, η κατάσταση στην Αχαΐα είναι οριακή, όπως εξίσου οριακή είναι και η κατάσταση στα νοσοκομεία. Αμέσως μετά το πέρας σύσκεψης για την αξιολόγηση της εξέλιξης της πανδημίας στην Αχαΐα, απηυθύνε έκκληση στους πολίτες να μείνουν τις επόμενες ημέρες προσηλωμένοι στην τήρηση των μέτρων.

Ανακοίνωσε επίσης, τη λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου, 16 γραμμών, μέσα στον Απρίλιο, το οποίο θα βρίσκεται σε εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, στο νέο λιμάνι Πάτρας. Όπως σημείωσε, στο κέντρο θα γίνονται καθημερινά 900 εμβολιασμοί.

Εν συνεχεία, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους του νέου εμβολιαστικού κέντρου και επισκέφτηκε το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, συνοδευόμενος από τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπυοργείου Υγείας, Χαράλαμπο Γώγο.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.