Φ.Γεννηματά: Να ενταχθούν στη μάχη τα ιδιωτικά νοσοκομεία, χάθηκε πολύτιμος χρόνος

Στο νοσοκομείο Σωτηρία βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, όπου και συζήτησε με την διοίκηση, γιατρούς και νοσηλευτές την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη λειτουργία του, λόγω της έξαρσης της Covid-19.

Σε δηλώσεις της, μετά το πέρας της επίσκεψης ανέφερε ότι, η κυβέρνηση απέτυχε στη διαχείριση της πανδημίας και πως με το μεγαλύτερο σε διάρκεια lockdown, τα οριζόντια μέτρα και τους αυτοσχεδιασμούς, η κατάσταση είναι τραγική.

«Δεν υπήρξε προετοιμασία, χάθηκε πολύτιμος χρόνος για την ενίσχυση του ΕΣΥ. Τώρα, την ώρα της μάχης, πρέπει να ενταχθούν υποχρεωτικά και ουσιαστικά σε αυτήν όλοι. Όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία και ιδιαίτερα τα μεγάλα, τα στρατιωτικά, όλοι οι ιδιώτες γιατροί με τις κρίσιμες ειδικότητες, όλος ο διαθέσιμος εξοπλισμός», τόνισε η κ. Γεννηματά, ενώ επέκρινε την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας: «Είναι ώρα η κυβέρνηση να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα και να αφήσει την τεχνητή όξυνση με την αξιωματική αντιπολίτευση, που διχάζει και αποπροσανατολίζει. Τώρα πριν να είναι αργά».

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.