Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το αγόρι που επεσε σε βαρέλι- τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθεν

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το αγοράκι το οποίο εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις μέσα σε βαρέλι με νερό, στο χωριό Λιγόρτυνος του δήμου Αρχανών Αστερουσίων Ηρακλείου και νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου παρά την πολλαπλή υποστήριξη με όλα τα μέσα, η ανταπόκριση του είναι φτωχή.

Όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν’, « όταν έφτασε στο ΠΑΓΝΗ εμφάνιζε υποθερμία (28 βαθμοί κελσίου) και μυδρίαση.Τέθηκε άμεσα σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, τοποθετήθηκαν συσκευές επαναθέρμανσης, δόθηκαν τα ενδεδειγμένα αγγειοδραστικά φάρμακα, ενδοφλέβια υγρά, παράγωγα αίματος, καθώς και λοιπή φαρμακευτική αγωγή (αντιβίωση, γαστροπροστασία)».

Επίσης, σημειώνεται ότι το παιδί βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση των ζωτικών του σημείων, γίνεται κλινικός, εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος των οργανικών συστημάτων και υποστηρίζεται πολλαπλώς, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης συνδρόμου μετά από ανακοπή.

«Παρά την πολλαπλή υποστήριξη με όλα τα μέσα, η ανταπόκριση του ασθενή είναι φτωχή. Υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού οι οποίοι ενημερώθηκαν για την βαριά κατάσταση και την κακή πρόγνωση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.