Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας

Πέθανε τα ξημερώματα ο Γιώργος Τράγκας από επιπλοκές της COVID-19. Η υγεία του δημοσιογράφου είχε επιδεινωθεί τα τελευταία 24ωρα – από χθες η νεφρική λειτουργία υποστηριζόταν από τεχνητό νεφρό.

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ στο νοσοκομείου Σωτηρία, λόγω COVID-19. Έπασχε από διαβήτη τύπου 2 και ήταν ανεμβολίαστος.

Υπενθυμίζεται ότι, αφού εισήχθη στη ΜΕΘ, εμφάνισε καρδιακή επιπλοκή, η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Τράγκας υπέστη έμφραγμα λόγω εκτεταμένης στεφανιαίας νόσου. Για την αντιμετώπιση της επιπλοκής στην καρδιά, χρειάστηκε να τοποθετηθεί στεντ διάνοιξης.

Παράλληλα προκλήθηκε και πνευμονικό οίδημα.

Ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος τού κόμματος του Γιώργου Τράγκα, είχε σημειώσει πως ο θανών δεν ήταν αντιεμβολιαστής, αλλά ότι «είχε ο ίδιος εκφράσει τις θέσεις του υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού».

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Σωτηρία αναφέρει τα εξής:

Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι”, σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ.

Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης COVID-19 στις  04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου “Η ΣΩΤΗΡΙΑ”, ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του, διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου.

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν 72 ετών.

Διαβάστε περισσότερα

Πού γίνονται δωρεάν rapid test, σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου

Θεοδωρίδου και Παπαευαγγέλου θα απαντήσουν σε ερωτήσεις γονιών για τον εμβολιασμό- Πώς θα στείλετε ερώτημα

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.