Θεοδωρίδου και Παπαευαγγέλου θα απαντήσουν σε ερωτήσεις γονιών για τον εμβολιασμό- Πώς θα στείλετε ερώτημα

Στις ερωτήσεις γονέων και κηδεμόνων για τον εμβολιασμό παιδιών, ηλικίας 5-11 ετών, θα απαντήσουν την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, οι καθηγήτριες παιδιατρικής- λοιμωξιολογίας, Μαρία  Θεοδωρίδου και Βάνα Παπαευαγγέλου, σε ειδική διαδικτυακή εκδήλωση που οργανώνει το υπουργείο Παιδείας.

Ειδικότερα, η ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα, με στόχο την ενημέρωση μαθητών και γονέων για τα οφέλη του εμβολιασμού στις ηλικίες 5-11 κατά της νόσου του κορονοϊού.

Θεοδωρίδου και Παπαευαγγέλου θα απαντήσουν σε ερωτήσεις γονιών για τον εμβολιασμό

Η ομότιμη καθηγήτρια παιδιατρικής και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών κα. Μαρία Θεοδωρίδου και η καθηγήτρια παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας κα. Βάνα Παπαευαγγέλου θα απαντήσουν σε απορίες γονέων σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών τους.

Τα ερωτήματα θα μπορούν να υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ως και σήμερα, Δευτέρα 13/12, στη φόρμα https://forms.gle/5aVjjXPxYVSUUeUr8.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, από το κανάλι του Υ.ΠΑΙ.Θ. στο YouTube στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=OqEMp_C-4EE  και από το λογαριασμό του ΥΠΑΙΘ στο Facebookhttps://www.facebook.com/MinEduGR

Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τα δικά τους ερωτήματα στις ειδικούς και να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή ενημέρωση για τη σημασία της εμβολιαστικής κάλυψης κατά της νόσου COVID-19.

Διαβάστε επίσης 

Θεοδωρίδου: Πότε πρέπει να γίνει η 2η δόση εμβολίου στα παιδιά 5-11 ετών; Τι ισχύει με τη νόσηση

Ο Ηλίας Μόσιαλος εξηγεί γιατί πρέπει να εμβολιαστούμε

Πάνω από 6,7 εκατ. έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό -29.000 ραντεβού για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.