Μάχη για τη ζωή δίνει ο Γιώργος Τράγκας στο νοσοκομείο «Σωτηρία»

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας μάχη για τη ζωή του, εξακολουθεί να βρίσκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο δημοσιογράφος, η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ τις τελευταίε ώρες.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τράγκας είναι ανεμβολίαστος και δίνει μάχη στο νοσοκομείο «Σωτηρία» καθώς νοσεί με κορωνοϊό.

Η ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι»

Σύμφωνα με ανάρτηση του Πάρι Κουρτζίδη στα social media, η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα είναι «εξαιρετικά σοβαρή» και «ιδιαίτερα επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι»:

«Η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος #Τραγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ.

Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων.

Ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει!».

Διαβάστε επίσης

Πώς θα βάλετε «φρένο» στην χριστουγεννιάτικη… απληστία των παιδιών

Περισσότεροι θάνατοι και μολύνσεις ηλικιωμένων σε οίκους ευγηρίας αν το προσωπικο είναι ανεμβολίαστο

Μαριάννα Λάτση: Δωρεά νέας Μονάδας «Νίκος Κούρκουλος»

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.