Λαμία: Πέθανε 14χρονη μαθήτρια που νοσούσε από κορονοϊό

Μια πολύ άσχημη εξέλιξη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, καθώς 14χρονη μαθήτρια που μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας με προκάδριο άλγος, άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με το LamiaReport, η μαθήτρια μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου στις 9:30 το πρωί με προκάδριο άλγος, ενώ νοσούσε από κορωνοϊό.

Οι γιατροί από τις εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν ότι είχε πάθει ισχαιμικό επεισόδιο και αποφάσισαν να κάνουν διακομιδή του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Δυστυχώς όμως η 14χρονη δεν πρόλαβε να διακομιστεί αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, έπαθε απανωτές ανακοπές.

Απανωτές ανακοπές

Οι γιατροί την διασωλήνωσαν, αλλά ούτε στη ΜΕΘ δεν πρόλαβαν να την μεταφέρουν, αφού η 14χρονη «έσβησε» στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Οι πληροφορίες του Lamiareport αναφέρουν ότι το κορίτσι που νοσούσε από κορωνοϊό από τις 29/11, αλλά το περνούσε πολύ ελαφρά, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται το έμφραγμα που έπαθε το παιδί να είναι από επιπλοκή της νόσου, που ίσως της δημιούργησε καρδιακή ανεπάρκεια.

Την ακριβή αιτία θανάτου του κοριτσιού θα δείξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει.

Διαβάστε επίσης

Η παραλλαγή Όμικρον ίσως είναι πιο μεταδοτική επειδή έχει “κλέψει” γενετικό υλικό από κορονοϊό του κρυολογήματος

Τρώτε μπροστά στην τηλεόραση; Δείτε πώς επηρεάζεται η διατροφή σας

Αυτές οι τροφές προσφέρουν ομορφιά και υγεία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.