Θεσσαλονίκη: 38χρονη έγκυος ανεμβολίαστη πέθανε από κορονοϊό 

Από κορονοϊό «χτυπημένη» κατέληξε 38χρονη έγκυος ανεμβολίαστη στη Θεσσαλονίκη, αφού νοσηλεύθηκε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο. Η άτυχη γυναίκα πρόλαβε και έκανε καισαρική, με τους γιατρούς να παίρνουν το έμβρυο στην 32η εβδομάδα κύησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr η 38χρονη γυναίκα νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα είχε βρεθεί θετική στον ιό στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 28 του ίδιου μήνα μετέβη στο νοσοκομείο Κατερίνης λόγω δύσπνοιας.

Κατέληξε από κορονοϊό – Δεν είχε εμβολιαστεί 

Η 38χρονη, η οποία δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, διακομίστηκε στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο. Εκεί στις 30 Σεπτεμβρίου, και ενώ βρισκόταν στην 32η εβδομάδα κύησης, οι γιατροί έκαναν καισαρική τομή και της αφαίρεσαν το έμβρυο.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη στην κλινική COVID, ενώ στις 27 Οκτωβρίου κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου,  το βρέφος είναι καλά στην υγεία του και έχει πάρει εξιτήριο.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης 

Θεοδωρίδου: Υπό μελέτη η χορήγηση αναμνηστικής δόσης σε μικρότερες ηλικίες

Εντατικοποίηση ελέγχων – Κίνητρα σε γιατρούς να στελεχώσουν νοσοκομεία της περιφέρειας

Αγκαλιές και δάκρυα στην Αυστραλία: Τα σύνορα άνοιξαν μετά από σχεδόν 600 μέρες

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.