Επιτέθηκαν στον καθηγητή Θ. Βασιλακόπουλο σε ταβέρνα επειδή ζήτησε να γίνονται έλεγχοι πιστοποιητικών

Ο καθηγητής πνευμονολογίας βρισκόταν στην Καλαμπάκα μαζί με περίπου άλλους 20 συναδέλφους του και το απόγευμα πήγαν σε ταβέρνα της περιοχής. Εκεί έγινε στόχος του ιδιοκτήτη της ταβέρνας και του γιου του όταν κάποιος από την παρέα ρώτησε να μάθει γιατί δεν γίνονται έλεγχοι στα πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορωνοϊό, όπως καταγγέλλει ο καθηγητής.

Όπως είπε ο κ. Βασιλακόπουλος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, «Μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο» είπε συγκεκριμένα προκαλώντας σοκ.

Θύτης ο ταβερνιάρης

Ερωτηθείς ποιος του επιτέθηκε, κατηγόρησε ξεκάθαρα τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας και τον γιο του, λέγοντας ακολούθως πως κάλεσε την αστυνομία και όταν ήρθαν τα περιπολικά κατέγραψαν το περιστατικό, έγιναν μηνύσεις και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ο κ. Βασιλακόπουλος ρωτήθηκε γιατί θεωρεί πως δέχτηκε την επίθεση -ειδικά εφόσον δεν ζήτησε εκείνος να γίνουν έλεγχοι- και απάντησε «επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο κι επειδή είμαι υπέρ του εμβολιασμού σθεναρά».

Μάλιστα τόνισε πως με βάση την δική του, προσωπική εμπειρία, σε πολλά μαγαζιά «δεν κάνουν ελέγχους ούτε στο 10% των πελατών»…

Απειλές και υβριστικά μηνύματα

Στην συνέχεια, ο καθηγητής αποκάλυψε πως τα απειλητικά και υβριστικά μηνύματα που δέχεται είναι για εκείνον… καθημερινότητα, λέγοντας ενδεικτικά πως το «Βασιλακόπουλε ψόφα» ή τα μηνύματα για τη νεκρή του μητέρα είναι αμέτρητα.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες απειλές δέχομαι», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Ξημερώματα Κυριακής, μην ξεχάσετε να γυρίσετε τα ρολόγια σας

Αυτή είναι η συνήθεια που πρέπει να αποκτήσεις μετά το φαγητό

Γιαούρτι ή τυρόπηγμα; Ποιο είναι καλύτερο για την υγεία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.