Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Βασίλη Λεβέντη – Κρίσιμες ώρες

Λίγο μετά τις 13:30 της Κυριακής, το νοσοκομείο Ευαγγελισμός εξέδωσε το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την πορεία της υγείας του Βασίλη Λεβέντη, την οποία και χαρακτήρισε κρίσιμη.

Το ανακοινωθέν του νοσοκομείου Ευαγγελισμός:

“Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε.
Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.”

Κρίσιμη μάχη για τη ζωή του

Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, νωρίτερα μίλησε στο MEGA για την μάχη ζωής που δίνει ο κ. Λεβέντης.  «Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Λεβέντης έχει διαβήτη και υπέρταση που δημιούργησαν νεφρική ανεπάρκεια. Η κατάσταση της υγείας του λόγω των υποκείμενων νοσημάτων βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο.

Διαβάστε επίσης

Κάντε τις παρακάτω ασκήσεις για νεανικό πρόσωπο

ΠΟΥ: Νέα ταξινόμηση μεταλλαγμένων στελεχών – Στελέχη που μπορεί να αποτελέσουν απειλή

Τελικά πόσα «αντέχει» ένα παιδί;

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.