Θ. Πλεύρης: 44 ύποπτες περιπτώσεις πλαστών πιστοποιητικών-Μέσα στην εβδομάδα η εισήγηση για την 3η δόση

Το σύστημα “Ελευθερία” είναι θωρακισμένο και οι όποιες περιπτώσεις πλαστογράφησης πιστοποιητικών εμβολιασμού υπάρχουν είναι λίγες», δήλωσε τη Δευτέρα, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την αντιστοιχία εμβολιασμών και μονίμων κατοίκων στον Παναμά Καρδίτσας, ο κ. Πλεύρης είπε ότι συνολικά στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας έχουν γίνει 31.000 εμβολιασμοί, δηλαδή, έχουν εμβολιαστεί 16.000 πολίτες με τις δύο δόσεις και πως η ιδιαιτερότητά του ήταν ότι ήταν το μοναδικό κέντρο που είχε Pfizer και έτσι υπήρχε αυξημένη ζήτηση στο συγκεκριμένο κέντρο.

Συνολικά είπε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης καταγράφηκαν 5.500 αλλαγές στον Ταχυδρομικό Κώδικα κάτι που προβλέπεται για την διευκόλυνση των εμβολιασμών και σημείωσε ότι όλα αυτά έγιναν σε χρόνο που δεν υπήρχε συζήτηση κυρώσεων και υποχρεωτικότητας.

Σημείωσε ότι, μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 44 περιπτώσεις ως ύποπτα περιστατικά.

Για την 3η δόση του εμβολίου είπε ότι συνεδριάζουν οι ειδικοί και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχουμε την εισήγηση για το πότε και σε ποιους θα χορηγηθεί.

Διαβάστε επίσης

Έρχεται η τρίτη δόση του εμβολίου – Ποια είναι τα κριτήρια για να το κάνετε

ΕΔΕ για εικονικούς εμβολιασμούς στην Καρδίτσα – Τι λέει ο Θάνος Πλεύρης για το σκάνδαλο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.