Χαρδαλιάς: Νέα μέτρα για εστίαση και τουρισμό – Καλύτερη εικόνα στη Μύκονο

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι καθίστανται υποχρεωτικά δύο test την εβδομάδα για τους εργαζόμενους στον τουρισμό και την εστίαση σε όλη την επικράτεια και όχι μόνο στις πορτοκαλί περιοχές.

«Μένουν κάποια σημεία να αποσαφηνιστούν τις επόμενες ώρες», τόνισε, απαντώντας στην ερώτηση για το ποιος θα επωμίζεται το κόστος των rapid τεστ, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι αφορούν σε ανεμβολίαστους.

Αναφερόμενος στην Μύκονο και τα μέτρα που ελήφθησαν είπε ότι κατάφεραν να ανακόψουν μερικώς την επέκταση της διασποράς, αλλά τόνισε ότι θα υπάρξει επαναξιολόγηση της κατάστασης και τα επόμενα 24ωρα θα ληφθούν αποφάσεις.

Σχετικά με την έλλειψη δωματίων και καταλυμάτων για την καραντίνα ασθενών με covid-19 είπε ότι υπάρχει δυσκολία μέσα στο καλοκαίρι, θα εξαντλήσουμε όλες τις προσπάθειες. Η επίταξη είπε θα είναι το τελευταίο μέτρο.

Από τη Δευτέρα είπε ο κ. Χαρδαλίας ότι θα υπάρχουν επίσης σαρωτικοί έλεγχοι σε όλες τις επιχειρήσεις τουρισμού και εστίασης για την τήρηση των μέτρων, τόσο στη Μύκονο όσο και στις άλλες περιοχές που προβληματίζουν.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.