Στήριξη της Ιεράς Συνόδου για τον εμβολιασμό – Τι συζήτησαν Κικίλιας και Τσιόδρας με τους Ιεράρχε

Την στενή συνεργασία Εκκλησίας, κυβέρνησης και επιστημόνων επιβεβαίωσε η συνάντηση του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια και του Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα με τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου που ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος σε δηλώσεις μετά το πέρας της συνάντησης σημείωσε ότι: «Μέσα στο πνεύμα του έργου της Εκκλησίας θα παλέψουμε και θα αγωνιστούμε για το καλό του λαού μας».

Επεσήμανε, επίσης, πως ο Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας ενημέρωσε τα μέλη της ΔΙΣ για τα προβλήματα της πανδημίας στη χώρα μας, ενώ ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ανέλυσε από την πλευρά της ειδικότητάς του τα θέματα της πανδημίας.

«Εκείνο που βγαίνει ως συμπέρασμα είναι πως χρειάζεται αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί όσο μπορούμε, Η Εκκλησία θα κάνει αυτές τις διαδικασίες για την αντιμετώπιση αυτών των κακών αποτελεσμάτων που παρουσιάζει η πανδημία. Ευχαριστούμε πάρα πολύ, τόσο τα μέλη της Ιεράς Συνόδου αλλά κι εγώ προσωπικώς», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος.

Ο Μακαριώτατος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους δύο άνδρες ενώ τόνισε ότι έγιναν πολλά ερωτήματα από τους Ιεράρχες και τους δόθηκαν οι απαραίτητες απαντήσεις. Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Η προσπάθειά μας να συνεχιστεί όσο μπορούμε και η Εκκλησία θα κάνει αυτή την προσπάθεια»

Ο κ. Τσιόδρας από την πλευρά του ανέφερε ότι «Οι ερωτήσεις των Ιεραρχών ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Εμείς στηρίζουμε την επιστημονική αλήθεια και απαντάμε με γνώμονα την επιστημονική αλήθεια. Θέλουμε να επανέλθουμε με τον εμβολιασμό στην κανονικότητα. Είμαστε συνοδοιπόροι με την Εκκλησία στην αναζήτηση της Αλήθειας».

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

Εμβόλιο Johnson & Johnson – Ο FDA προειδοποιεί για κίνδυνο εμφάνισης του συνδρόμου Guillain-Barré

Β. Κικίλιας: Αν η πανδημία ήταν βιβλίο ο Σωτήρης Τσιόδρας θα ήταν…

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.