Πρώτος κατ’ οίκον εμβολιασμός σε 93χρονο Κρητικό

Από την Κρήτη και ειδικότερα, από το Τυμπάκι και την Αγία Γαλήνη ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης οι εμβολιασμοί από τις Kινητές Mονάδες του ΕΟΔΥ, με την ανταπόκριση να είναι  μεγάλη.

Στο Τυμπάκι μάλιστα έγινε ο πρώτος κατ’ οίκον εμβολιασμός με τον 93χρονο κύριο Νίκο να στέλνει μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας.

Την είδηση γνωστοποίησε η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη.

«Ο πρώτος κατ’ οίκον εμβολιασμός στην Ελλάδα μόλις έγινε στην Κρήτη μας. Εμβολιάσαμε τον κύριο Νίκο 93 ετών στο σπίτι του στο Τυμπάκι, με ασφάλεια και πολλές ευχές! Μήνυμα ζωής…Γιορτή Υγείας», έγραψε σε ανάρτησή της.

Σημειώνεται, ότι στους 84 ανήλθαν οι συνολικοί εμβολιασμοί που πραγματοποιήθηκαν από τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ και της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης στη Δημοτική Ενότητα Τυμπακίου και στο Δήμο Φαιστού.

Από αυτούς οι 7 εξυπηρετήθηκαν από τα κινητά συνεργεία, ενώ οι 77 πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Τυμπακίου από το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνησαν σε απομακρυσμένες περιοχές στην Κρήτη οι εμβολιασμοί

Κικίλιας: Η Κρήτη πρέπει να είναι πρωτοπόρος και στον εμβολιασμό

Λύματα: Αύξηση ιικού φορτίου 171% στο Ηράκλειο Κρήτης και 65% στην Αττική

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.