Π. Αρκουμανέας – ΕΟΔΥ: Πάνω από 1.500 κρούσματα κορονοϊού σήμερα

Περισσότερα από 1.500 κρούσματα κορονοϊού θα ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ σήμερα Τρίτη 6 Ιουλίου, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων εδώ και δέκα ημέρες έχει αυξητική τάση και σήμερα θα ανακοινωθούν περισσότερα από 1.500 κρούσματα δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, προσθέτοντας όμως ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αντίστοιχη αύξηση στις εισαγωγές ασθενών με COVID-19 στα νοσοκομεία.

Ο κ. Π. Αρκουμανέας ανέφερε ότι ο ηλικιακός μέσος όρος των κρουσμάτων έχει πέσει στα 27 έτη και είναι ενδεικτικό ότι πάνω από 50% των κρουσμάτων σε νέους κάτω των 30 ετών προέρχεται από νυχτερινή διασκέδαση.

Την ίδια στιγμή, ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας στο ΕΚΠΑ Νικόλαος Θωμαίδης σημειώνει ότι καταγράφεται αύξηση του ιικού φορτίου στα λύματα, ενώ ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος κάνει έκκληση στους πολίτες που δεν έχουν εμβολιασθεί να σπεύσουν να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό τους, λόγω του 4ου κύματος που απειλεί την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.