Η freedom pass τριπλασίασε τα ραντεβού για τους 18-25 ετών

Άμεση η ανταπόκριση των νέων ηλικίας 18-25 ετών μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για το freedom pass, ενώ επίκεινται οι ανακοινώσεις από τους κ.κ. Γεραπετρίτη και Γεωργιάδη για τις διευκολύνσεις στους πλήρως εμβολιασμένους και τα μέτρα που θα ισχύσουν σε χώρους εστίασης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για τη διάθεση της Κάρτας Ελευθερίας σε όσους εμβολιαστούν ή έχουν εμβολιαστεί ακόμα και με τη μία δόση και ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία 18-25 ετών, κλείστηκαν 18.000 ραντεβού για εμβολιασμό.

Ενδεικτικό είναι ότι την προηγουμένη εβδομάδα τα ραντεβού έφταναν τις 8.000.

Αναφορικά με τις διευκολύνσεις, αφενός δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στους πλήρως εμβολιασμένους αφετέρου αποτελεί ένα κίνητρο ώστε να επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί και να περιοριστεί η διασπορά των μεταλλάξεων.

Άλλωστε, ο πρωθυπουργός έδωσε ένα στίγμα των επόμενων βημάτων της κυβέρνησης λέγοντας ότι σύντομα οι εμβολιασμένοι θα κινούνται πιο άνετα σε κλειστούς χώρους.

Πηγή: Mononews.gr

Διαβάστε επίσης

Freedom Pass- Τι είναι η Κάρτα Ελευθερίας και πως την αποκτάτε

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.