Τα μπόνους των εμβολιασμένων ανακοινώνει η κυβέρνηση

Τα μπόνους των εμβολιασμένων ανακοινώνει η κυβέρνηση.

Στις 12:30μμ σε κοινή συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, από τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, θα μάθουμε το πλαίσιο λειτουργίας των υπηρεσιών ψυχαγωγίας για εμβολιασμένους και μη, αυτό που τόσο καιρό συζητάμε ως μπόνους των εμβολιασμένων.

Την συνέντευξη θα συντονίσει η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Όσοι έχουν εμβολιαστεί, πάντως, αναμένεται να έχουν μεγαλύτερα περιθώρια κινητικότητας. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα των προνομίων για τους εμβολιασμένους, δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Τι προβλέπεται για τα καταστήματα

Για τα καταστήματα εστίασης είπε ότι θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες. Σε αυτά, που θα δέχονται αποκλειστικά όσους έχουν εμβολιαστεί, και σε αυτά που θα δέχονται όλους τους πελάτες.

Τα καταστήματα, που θα δέχονται μόνο εμβολιασμένους, θα έχουν ειδική σήμανση και θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενούν περισσότερους πελάτες.

Ο έλεγχος για το αν κάποιος πελάτης είναι εμβολιασμένος, θα γίνεται μέσω κινητού με ευθύνη του καταστήματος, ενώ για τους ανήλικους θα ανακοινωθεί μια ειδική διαδικασία.

Διαβάστε επίσης:

Freedom Pass- Τι είναι η Κάρτα Ελευθερίας και πως την αποκτάτε

Κατ’ οίκον εμβολιασμοί: Σήμερα στη Βουλή οι σχετικές διατάξεις

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.