Εμβολιάστηκε με AstraZeneca η καγκελάριος Μέρκελ – έλαβε και πιστοποιητικό

Την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca έκανε  η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.Όπως αναφέρει η tagesspiegel, η Μέρκελ είναι άνω των 60 ετών και ως εκ τούτου ανήκει στην ηλικιακή ομάδα που λαμβάνει το AstraZeneca.

«Χαίρομαι που έλαβα την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca» δήλωσε η Καγκελάριος λίγο μετά τον εμβολιασμό της.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους συμμετέχουν στην εκστρατεία εμβολιασμού και όσους εμβολιάστηκαν. Τα εμβόλια είναι ο μόνος τρόπος να νικηθεί η πανδημία», συμπλήρωσε η κ. Μέρκελ.

Ο εκπρόσωπος της Γερμανίδας καγκελαρίου δημοσίευσε στο Twitter έγγραφο που δείχνει ότι η Ανγκελα Μέρκελ έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου. Η δεύτερη ημερομηνία εμβολιασμού της Μέρκελ δεν γνωστοποιήθηκε.

 

«Είμαι χαρούμενη που έλαβα το πρώτο εμβόλιο της AstraZeneca σήμερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετέχουν στην εκστρατεία εμβολιασμού και όλους όσοι έχουν εμβολιαστεί. Ο εμβολιασμός είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση της πανδημίας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέρκελ.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.