Δημήτρης Κόκοτας: Η ιατρική ανακοίνωση από το Γ. Γεννηματάς

Στην αιμοδυναμική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. Γεννηματάς, νοσηλεύεται ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης, υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Όπως αναφέρει η ιατρική ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. Γεννηματάς:

“Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης).
Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου”.

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρισκόταν το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου, στις πρόβες για το live του show του ALPHA «Just2Us», όταν ένιωσε αδιαθεσία, η οποία ήταν πολύ έντονη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την παραγωγή του talent show, ο τραγουδιστής αισθάνθηκε τάσεις λιποθυμίας, έντονο ιδρώτα και ταχυκαρδία. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο Δημήτρης Κόκοτας, 56 ετών, είχε υποστεί έμφραγμα και αφού προχώρησαν στις ενδεδειγμένες ιατρικές παρεμβάσεις, οδηγήθηκε άμεσα στην Αιμοδυναμική Μονάδα.

Η Ματίνα Παγώνη, παθολόγος του νοσοκομείου και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

«Πήγε στην καρδιολογική μονάδα, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε να κάνουν. Αυτή την στιγμή περιμένουν τα επόμενα 24ωρα να δουν την εξέλιξη της υγείας του».

Η κα Παγώνη πρόσθεσε ότι «αυτά είναι σοβαρά περιστατικά και χρειάζονται ιδιαίτερη παρακολούθηση».

Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο, ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα και ανακοπή, αλλά ανατάχθηκε και αμέσως εισήχθη στη Μονάδα. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως πρόκειται για ένα “βαρύ” έμφραγμα με τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα για τον ασθενή.

Έξω από την είσοδο της ΜΕΘ, βρίσκεται διαρκώς η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

Διαβάστε επίσης

Η αναζήτηση του Ορφανού, τα χαμένα φάρμακα και οι ελεγκτές του ΕΟΠΥΥ

4 τροφές για να καλύψετε την χαμένη σας ενέργεια

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.