Κρίσιμες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα – Στη ΜΕΘ του Γ. Γεννηματάς με έμφραγμα

Κρίσιμες ώρες για τον δημοφιλή τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, που υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. Γεννηματάς.

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρισκόταν το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου, στις πρόβες για το live του show του ALPHA «Just2Us», όταν ένιωσε αδιαθεσία, η οποία ήταν πολύ έντονη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την παραγωγή του talent show, ο τραγουδιστής αισθάνθηκε τάσεις λιποθυμίας, έντονο ιδρώτα και ταχυκαρδία. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Αγωνία για τον Δημήτρη Κόκοτα

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο Δημήτρης Κόκοτας, 56 ετών, είχε υποστεί έμφραγμα και αφού προχώρησαν στις ενδεδειγμένες ιατρικές παρεμβάσεις, οδηγήθηκε άμεσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η Ματίνα Παγώνη, παθολόγος του νοσοκομείου και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

«Πήγε στην καρδιολογική μονάδα, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε να κάνουν. Αυτή την στιγμή περιμένουν τα επόμενα 24ωρα να δουν την εξέλιξη της υγείας του».

Η κα Παγώνη πρόσθεσε ότι «θα βγει ιατρική ανακοίνωση σήμερα» και υπογράμμισε ότι «αυτά είναι σοβαρά περιστατικά και χρειάζονται ιδιαίτερη παρακολούθηση».

Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο, ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα και ανακοπή, αλλά ανατάχθηκε και αμέσως εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως πρόκειται για ένα “βαρύ” έμφραγμα με τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα για τον ασθενή.

Έξω από την είσοδο της ΜΕΘ, βρίσκονται διαρκώς η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

Διαβάστε επίσης

Η αναζήτηση του Ορφανού, τα χαμένα φάρμακα και οι ελεγκτές του ΕΟΠΥΥ

4 τροφές για να καλύψετε την χαμένη σας ενέργεια

Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσοι του Εντέρου: 6+1 συχνά ερωτήματα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.