Από την μεταμόσχευση πνευμόνων στο sup θαλάσσης, η Αναστασία Τασούλα τρολάρει και στέλνει το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα

Ποιος να το φανταζόταν ότι η Αναστασία Τασούλα, η πρώτη ασθενής με κυστική ίνωση στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, που έμεινε 33 μέρες σε καταστολή και 221 μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, θα έκανε sup θαλάσσης λίγους μήνες μετά την επιτυχή μεταμόσχευση πνευμόνων και θα απολάμβανε στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο που περνά.

Η ίδια τρολάρει τον εαυτό της με μία νέα της ανάρτηση θυμάται που ήταν πριν έναν χρόνο και την συμβουλή που της έδωσε ο γιατρός της, την οποία ακολουθεί και εφαρμόζει, όπως βλέπουμε και από τη ξεγνοιασιά της πάνω στο sup θαλάσσης.

Η νεαρή Αναστασία μετά τον Γολγοθά που πέρασε λόγω της της κυστικής ίνωσης, είναι ενεργό μέλος της διαδικτυακής κοινότητας, στέλνοντας το μήνυμα της δύναμης και της ελπίδας ότι όλα είναι δυνατά, ακόμα και όταν όλα γύρω έχουν γκρεμιστεί.

Στη νέα της ανάρτηση, η 23χρονη Αναστασία απολαμβάνει τη θάλασσα και αποκαλύπτει ότι έχει κάνει μία λίστα με πράγματα που θέλει να κάνει στο εξής, όπως άλλωστε την συμβούλεψε ο γιατρός της στο Ωνάσειο, Δημήτρης Κοντοπίδης, όταν ακόμα δεν είχε βρεθεί δότης για τη μεταμόσχευση πνευμόνων και οι δυνάμεις της είχαν εξαντληθεί.  Στο πλευρό της οι φίλοι της που τη γεμίζουν δώρα και την βοηθούν να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Η μεταμόσχευση πνευμόνων έγινε τον περασμένο Οκτώβριο και από τότε η Αναστασία Τασούλα είναι πολύ καλά στην υγεία της, ζώντας την κάθε στιγμή με τους δικούς της ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της.

Η ανάρτηση της Αναστασίας Τασούλας

“…σε κάποια φάση πέρσι που πέθαινα, ήρθε το Κοντοπιτάκι να με δει (@re.design.life) και μου είπε να ονειρεύομαι ό,τι θέλω να κάνω μετά, γιατί θα γίνει η στραβή και θα ζήσω και τότε θα χρειαστώ μια λίστα με πράγματα που θέλω να κάνω!

μου είπε επίσης να τρολλάρω τα πάντα μέχρι τελικής πτώσεως, ώστε να καταφέρω να ζήσω.

και έναν χρόνο μετά, βρίσκομαι με τα όνειρα μου στην θάλασσα και συνεχίζω να τρολλάρω τα πάντα για να ζω την κάθε στιγμή – γιατί αλήθεια, δείτε με, είμαι ένα κινούμενο τρολλ…ποιος μπορεί να πιστέψει ότι μέχρι πριν ένα τρίμηνο δεν μπορούσα ούτε να υπάρξω από τους πόνους και την παράλυση;

last but not least.
είμαι τόσο ευγνώμων που έχω τους πιο γ…. φίλους, που όταν τους λέω ότι έχω ένα όνειρο, μου το κάνουν πραγματικότητα! ευχαριστώ για το υπέροχο κόκκινο δώρο που στέκομαι πάνω του ♥️“.

 

 

φωτό: instagram

Διαβάστε επίσης

Προσωπικός γιατρός: Επανεκκίνηση μετά τις εκλογές – Η “ντρίπλα” με τους Ιατρικούς Συλλόγους

Τι σημαίνουν πραγματικά, τα δεδομένα από το έξυπνο ρολόι σας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.