Τι είπε η Ολίβια Νιούτον-Τζον λίγες μέρες πριν το τέλος, στην Φρέντσι από το «Grease» – Τα λόγια της Ρίτζο

Με την συμπρωταγωνίστριά της Ντίντι Κον που έπαιζε την Φρέντι στο Grease, μίλησε η Ολίβια Νιούτον Τζον λίγο καιρό πριν τον θάνατό της.

Η Ολίβια Νιούτον-Τζον «είχε φροντίδα πλήρους απασχόλησης» εβδομάδες πριν από τον θάνατό της, είπε η επί χρόνια φίλη της Ντίντι Κον, η οποία είχε παίξει την Φρέντσι στο «Grease».

Η Ντίντι Κον, είπε στο “Good Morning America” ​​του ABC ότι είχε έρθει σε επαφή με την 73χρονη ηθοποιό, μερικές εβδομάδες πριν από το θάνατό της τη Δευτέρα.

«Μου είπε ότι δεν περπατούσε πια και ότι είχε φροντίδα πλήρους απασχόλησης», ανέφερε η Κον. «Αλλά ο σύζυγός της, Τζον, και η κόρη της, Κλόε, ήταν εκεί όλη την ώρα. Μου είπε πόσο αφοσιωμένοι ήταν, σε σημείο απελπισίας».

Όταν ρωτήθηκε πώς θα θυμόταν τη βραβευμένη τραγουδίστρια με Grammy, η Κον σημείωσε πώς η Ολίβια Νιούτον-Τζον έδειχνε πάντα τα χέρια της στο κοινό όταν τραγουδούσε το επιτυχημένο τραγούδι της, “I Honestly Love You”.
«Έτσι θα τη θυμάμαι πάντα. Είχε μεγάλη καρδιά που νοιαζόταν πάρα πολύ για όλους. Και ειλικρινά θα την αγαπάμε πάντα».

Σε μια άλλη συνέντευξη της Τρίτης το πρωί στο BBC, η Κον είπε ότι η Ολίβια της είχε στείλει ένα φυτό πριν από δύο μήνες όταν η τραγουδίστρια του “Physical” έμαθε ότι η Κον ήταν άρρωστη.

Healthstories Τι είπε η Ολίβια Νιούτον-Τζον λίγες μέρες πριν το τέλος στην Φρέντσι από το «Grease» - Τα λόγια της Ρίτζο
Η Frenchy και η Rizzo σε μία σκηνή του Grease

«Μόλις την περασμένη Παρασκευή, το φυτό που είχε χάσει όλα τα όμορφα μπουμπούκια του, εμφανίστηκε ένα νέο και σκέφτηκα την Olivia και πόσο τυχερή ήμουν για την φιλία μας», είπε η Conn.

 

 

Πολλοί άλλοι ηθοποιοί του «Grease» απέτισαν φόρο τιμής στη Newton-John μετά την ανακοίνωση του θανάτου της τη Δευτέρα.

Η Stockard Channing, η οποία υποδύθηκε την Rizzo, είπε στο People : “Δεν ξέρω αν έχω γνωρίσει έναν πιο όμορφο άνθρωπο. Η Olivia ήταν η ουσία του καλοκαιριού, ήταν σαν τον ήλιο. Η ζεστασιά της και η χάρη της είναι αυτά που θα θυμάμαι πάντα».

Ο συμπρωταγωνιστής της Τζον Τραβόλτα, μοιράστηκε μια φωτογραφία του ηθοποιού στο Instagram και έγραψε : «Αγαπημένη μου Ολίβια, έκανες όλες μας τις ζωές τόσο πολύ καλύτερες. Ο αντίκτυπός σου ήταν απίστευτος. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Θα σε δούμε στο δρόμο και θα είμαστε όλοι μαζί ξανά. Δικό σου από τη στιγμή που σε είδα και για πάντα!».

Πηγή: insider.com

Διαβάστε επίσης

Η μάχη του Ashton Kutcher με μία σπάνια νόσο – δεν άκουγε, δεν έβλεπε και δεν περπατούσε

Τα σημάδια που δείχνουν ότι σας έχει βαρεθεί – Δώστε προσοχή στο τελευταίο

Με άγριες διαθέσεις η γρίπη στο νότιο ημισφαίριο και αυτό είναι σοβαρό, λένε οι επιστήμονες

Αυτό είναι το απλό πρόγραμμα διατροφής της Χάιντι Κλουμ με την ελληνική προσθήκη

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.