Αυτό είναι το απλό πρόγραμμα διατροφής της Χάιντι Κλουμ με την ελληνική προσθήκη

Η Χάιντι Κλουμ είναι μια παγκοσμίου φήμης ηθοποιός, σούπερ μόντελ, τηλεοπτική παρουσιάστρια και επιχειρηματίας η οποία είναι δημοφιλής για την εξυπνάδα, την ομορφιά της και βέβαια το σώμα της, το οποίο διατηρεί με αυτό το απλό πρόγραμμα διατροφής.

Η Heidi Klum ξεκινά τη μέρα της με ένα smoothie φρούτων και λαχανικών και η διατροφή της περιλαμβάνει κοτόπουλο, γαλοπούλα, ελαιόλαδο, δημητριακά ολικής αλέσεως, κινόα, λεμόνι, σκόρδο, ελληνικό γιαούρτι, τσάι και ωμούς ξηρούς καρπούς. Προτιμά τη διαλειμματική νηστεία και επιλέγει τρώει άπαχες πρωτεΐνες.

Το πρόγραμμα διατροφής της Χάιντι Κλουμ

Η Heidi Klum της αρέσει να ακολουθεί μια καθαρή διατροφή και συχνά μαγειρεύει. Θέλει να καταναλώνει υγιεινά τρόφιμα, και οι υδατάνθρακες όπως και η ζάχαρη είναι περιορισμένοι στη διατροφή της. Αντίθετα, το πιάτο της είναι γεμάτο με φρούτα και λαχανικά πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και άπαχες πρωτεΐνες. Σύμφωνα με το celebhealthmagazine.com ακολούθησε μία καθαρή διατροφή όλα αυτά τα χρόνια, η οποία είχε ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Τα στατιστικά του σώματος της Heidi Klum ξεχωρίζουν για τον συγκεκριμένο λόγο.

Ύψος : 1,75 μ
Βάρος : 62 κιλά
Ηλικία : 48 ετών

Η Heidi Klum δεν ακολουθεί ποτέ μια συγκεκριμένη δίαιτα, και αντίθετα πιστεύει στην υγιεινή διατροφή. Αποφεύγει να τρώει επεξεργασμένους υδατάνθρακες, χημικά πρόσθετα, τηγανητά και επεξεργασμένα τρόφιμα, ραφιναρισμένη ζάχαρη, πρόχειρο φαγητό και τεχνητά συστατικά που μπορούν να βλάψουν το σώμα της.

Όταν έπαιξε στην ταινία «Zoolander», ξεκίνησε να φτιάχνει ένα συγκεκριμένο smoothie, το οποίο τελικά έγινε συνήθεια που απέκτησε καθημερινά. Το smoothie της είναι ένας συνδυασμός chia, maca, σκόνης acai, blueberries και πρωτεΐνης ορού γάλακτος.

Η Χάιντι Κλουμ πιστεύει ότι το σώμα ενός ατόμου αντιδρά σε αυτό που τρώει, επομένως κάποιος πρέπει να τρώει υγιεινά. Για παράδειγμα, θέλει να τρώει ζυμαρικά, αλλά τα αποφεύγει ενώ περιορίζει τους υδατάνθρακες. Δεν είναι λάτρης των στερήσεων, οπότε μερικές φορές τρώει τσίζμπεργκερ.

Η πρωινή συνήθεια της Χάιντι Κλουμ

Το σούπερ μόντελ πιστεύει ότι το να τρως νωρίς είναι πολύ καλό, καθώς δίνει αρκετό χρόνο στο σώμα να αφομοιώσει πλήρως το φαγητό. Ακολουθεί διαλείπουσα νηστεία και το τελευταίο της γεύμα είναι στις 6 το απόγευμα που τη βοηθά να παραμένει αδύνατη και υγιής.

Η ίδια έχει πει ότι δεν είναι λάτρης κάποιου συγκεκριμένου τρόπου διατροφής και δεν ακολουθεί συγκεκριμένες δίαιτες που προτείνει κάποιος. Αντίθετα, τρώει τα πάντα αλλά σε μικρές μερίδες τακτικά.

Λατρεύει την υγιεινή διατροφή, αλλά δεν στερεί από τον εαυτό της κάθε λαχτάρα που έχει. Αντίθετα, της αρέσει να ολοκληρώνει το δείπνο με ένα φρούτο σαν επιδόρπιο με ελληνικό γιαούρτι, σορμπέ, χυμό και μαύρη σοκολάτα.

Διαβάστε επίσης

Πόσο πρέπει να ανησυχούν οι γονείς για την ευλογιά των πιθήκων στα παιδιά

Με άγριες διαθέσεις η γρίπη στο νότιο ημισφαίριο και αυτό είναι σοβαρό, λένε οι επιστήμονες

Η μάχη του Ashton Kutcher με μία σπάνια νόσο – δεν άκουγε, δεν έβλεπε και δεν περπατούσε

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.