Η Selena Gomez ξεκινά εταιρεία μέσων ενημέρωσης για την ψυχική υγεία

Η Selena Gomez δίνει μάχες με την ψυχική της υγεία και τώρα χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και δημιουργεί μια εταιρεία μέσων ενημέρωσης για να βοηθήσει και άλλους που κάνουν τον ίδιο αγώνα.

Η 29χρονη ηθοποιός αποκάλυψε στο περιοδικό Entrepreneur ότι ξεκινά μια εταιρεία που ονομάζεται WonderMind.

Η Selena Gomez και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Selena ενώθηκε με τη μητέρα της και παραγωγό του Χόλιγουντ Mandy Teefy καθώς και με την Daniella Pierson που έχει ιδρύσει το ενημερωτικό δελτίο The Newsette.

Η Σελένα Γκόμεζ τόνισε τη σημασία της ψυχικής υγείας καθώς περιγράφει λεπτομερώς τους δικούς της αγώνες, ειδικά όσον αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή το 2018 και είχε δηλώσει ότι η διάγνωση ​​ήταν ανακούφιση για εκείνη γιατί «εξήγησε τόσα πολλά» για τους αγώνες της.

Η Γκόμεζ εκείνη την εποχή έκλεισε επίσης τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ήταν ειλικρινής με το περιοδικό Entrepreneur καθώς είπε ότι το Instagram “με έκανε να νιώσω σαν, “ουάου, χμ, είμαι ένα κομμάτι s***. Και δεν φαίνομαι τόσο καλά και δεν αισθάνομαι τόσο καλά”.

Η Gomez έχει αυτή τη στιγμή 273 εκατομμύρια ακόλουθους. Πριν από χρόνια, όταν έφυγε από τον ιστότοπο, ήταν το νούμερο ένα άτομο με τους περισσότερους followers στο Instagram, αλλά ένιωθε καλύτερα επειδή ήταν εκτός πλατφόρμας.

Η ίδια εξήγησε: «Υπήρξε μια τεράστια απελευθέρωση. Δεν αισθάνομαι πλέον σαν να βρίσκομαι σε αυτό το μικροσκοπικό τηλέφωνο όπου οι άνθρωποι λένε τα πιο απεχθή πράγματα.

«Γιατί να γεμίσω τις μέρες μου με αυτό; Άρχισα επίσης να συνειδητοποιώ ότι ολόκληρος ο κόσμος των ανθρώπων ζούσε μια μη ρεαλιστική ζωή. Ήταν τέλειοι και όμορφοι και χαρούμενοι όλη την ώρα.

Αλλά μόλις έκλεισα την εφαρμογή και κοίταξα ψηλά, είπα: “Περιμένετε ένα λεπτό. Θα μιλήσω σε αυτόν τον ταμία για το ποτό μου και θα μιλήσω σε αυτό το άτομο που συνάντησα. Έχω μια ανθρώπινη σύνδεση με τους ανθρώπους».

Τα προβλήματα υγείας της Selena Gomez

Η Γκόμεζ ήταν πολύ ανοιχτή για τους αγώνες της καθώς το 2015 αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με λύκο και είχε κάνει χημειοθεραπεία για να τον αντιμετωπίσει και το 2017 έπρεπε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού.

Πάλεψε με το άγχος, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού ως αποτέλεσμα του λύκου της και το 2016 ανακοίνωσε ότι «πήρε λίγο χρόνο» για να επικεντρωθεί στην ψυχική υγεία της. Το 2018 διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή.

Τώρα συνεργάζεται με τη μητέρα της και την Pierson την οποία γνώρισε όταν της πήραν συνέντευξη για το The Newsette πέρυσι.

Τώρα οι τρεις γυναίκες ετοιμάζονται να λανσάρουν το WonderMind με στόχο να μιλήσουν για την ψυχική υγεία.

Η Γκόμεζ είπε: «Είναι μια από τις στιγμές που ένιωσα πιο κοντά στη μαμά μου — μαζευτήκαμε για να μιλήσουμε για κάτι που ο καθένας μας έχει βιώσει με τον δικό του τρόπο. Ήταν υπέροχα».

Πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης

Ο Μάριος, η Μαρία κι ο Ψηλός

Ο Γουίλ Σμιθ εξιστορεί το ταξίδι της απώλειας 10 κιλών μέσα από σειρά στο YouTube – Οι δυσκολίες και η απογοήτευση

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.