Ο Τζεφ Μπρίτζες περιγράφει την COVID-19: «Ο κορoνοϊός έκανε τον καρκίνο μου να μοιάζει παιχνιδάκι»

Ο βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες είχε μια δύσκολη χρονιά. Τον Οκτώβριο του 2020, ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με λέμφωμα και σύντομα θα άρχιζε τη θεραπεία.

Τώρα, αποκαλύπτει ότι ενώ ο όγκος του έχει συρρικνωθεί, βίωσε έναν άλλο κίνδυνο, την σοβαρή COVID-19.

Το ανοσοποιητικό σύστημα του 71χρονου ηθοποιού επηρεάστηκε από τη χημειοθεραπεία και δυσκολεύτηκε να αντιμετωπίσει τον ιό.

Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, ο Τζεφ Μπρίτζες έγραψε σε ανάρτησή του ότι είχε σοβαρή COVID-19 και νοσηλεύθηκε σε ΜΕΘ ενώ αναρρώνει από τον καρκίνο και τη χημειοθεραπεία.

“Ο λόγος που βρέθηκα για 5 εβδομάδες στο νοσοκομείο είναι επειδή το ανοσοποιητικό μου σύστημα επηρεάστηκε από τη χημειοθεραπεία”, έγραψε ο Μπρίτζες. “Η πορεία μου με την COVID-19 κάνει τον καρκίνο μου να μοιάζει με παιχνιδάκι”.

Ο Μπρίτζες είπε ότι είχε «στιγμές τρομερού πόνου αλλά τώρα είμαι καλύτερα και είμαι διπλά εμβολιασμένος».

Η επαφή με τον θάνατο

“Αυτή η επαφή με τον θάνατο μου έφερε ένα πραγματικό δώρο – η ζωή είναι σύντομη και όμορφη. Η αγάπη είναι παντού γύρω μας και διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή”, έγραψε ο Μπρίτζες, προσθέτοντας ότι είχε την ευκαιρία να μάθει πράγματα για τη ζωή και την αγάπη, τα οποία δεν θα μπορούσε να μάθει αν δεν είχε αρρωστήσει από καρκίνο και προσβληθεί από COVID-19.

Περπάτησε και χόρεψε χωρίς οξυγόνο

Ο ηθοποιός έγραψε ακόμα ότι ο όγκος έχει συρρικνωθεί σε μέγεθος βόλου, ενώ αποκάλυψε ότι είχε στόχο να συνοδεύσει τη μικρότερη κόρη του, την 35χρονη Χέιλι Μπρίτζες στο γάμο της, χωρίς οξυγόνο, ο ήχος του οποίου είπε, του θυμίζει τον Νταρθ Βέιντερ.

Χάρη στην “φοβερή ιατρική ομάδα” του, μπόρεσε να την συνοδεύσει και να χορέψουν μαζί χωρίς να απαιτείται επιπλέον οξυγόνο. Τώρα, ο Μπρίτζες είπε ότι είναι αρκετά καλά για να επιστρέψει στη δουλειά στην τηλεοπτική εκπομπή The Old Man.

Πηγή: nbcnews.com

Διαβάστε επίσης

Ο στόχος της τρίτης δόσης του εμβολίου – Πότε θα γίνεται, από σήμερα τα ραντεβού

Πώς εκδηλώνεται η μετάλλαξη Δέλτα στα παιδιά – Οι διαφορές στα συμπτώματα

Μαρτυρία ασθενή με COVID-19: «Για να ζεις, υπάρχει Θεός» μου είπαν οι γιατροί

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.