Με αυτές τις ασκήσεις θα κάψεις περισσότερες θερμίδες και από το τρέξιμο

Είστε έτοιμοι να κάνετε 3 θαυματοργές, αερόβιες ασκήσεις με τις οποίες θα κάψετε περισσότερες θερμίδες από το τρέξιμο;

Η άποψη που κυριαρχεί πως η εντός του σπιτιού άσκηση δεν είναι αποτελεσματική είναι λανθασμένη. Σημασία δεν έχει το πού ασκείται κάποιος, αλλά το να ασκείται! Το Bright Side αναλύει τις αερόβιες ασκήσεις που μπορούν να μας δώσουν τα μέγιστα αποτελέσματα στο συντομότερο χρονικό διάστημα και πώς θα τις κάνουμε σωστά.

1. Burpees

Αυτή η άσκηση είναι απίστευτη γιατί σε μόλις 10 λεπτά καίει 100+ θερμίδες. Τα burpees γυμνάζουν σχεδόν ολόκληρο το σώμα, βελτιώνουν την αντοχή σας και δεν απαιτούν ειδικό εξοπλισμό.
Πώς να το κάνετε:
Τοποθετήστε τις παλάμες σας στο πάτωμα.
Πηγαίνετε σε θέση push-up.
Κάνετε push-up και μετά επιστρέψτε γρήγορα σε θέση squat.
Πηδήξτε προς τα πάνω και προσπαθήστε να τεντώσετε τα χέρια σας όσο πιο ψηλά μπορείτε (ακόμη και να χειροκροτήσετε πάνω από το κεφάλι σας).
Επαναλάβετε. Σε 1 λεπτό μπορείτε να κάνετε περίπου 20 burpees. Ξεκινήστε με έναν μικρό αριθμό επαναλήψεων και αυξήστε σταδιακά.

2. Kickboxing

Στο kickboxing δεν χρειάζεστε παρτενέρ – όλα τα χτυπήματα στοχεύουν στον αέρα και υπάρχουν τόσο δυναμικές όσο και στατικές ασκήσεις. Σε 60 λεπτά το kickboxing καίει από 350 έως 450 θερμίδες. Αυτή η προπόνηση σας βοηθά να ενισχύσετε τους μυς σας και να χάσετε επιπλέον πόντους, να κάνετε την καρδιά σας πιο υγιή και να αυξήσετε την αντοχή σας.
Πώς να το κάνετε:
Κρατήστε τα πόδια σας ανοιχτά στο πλάτος των ώμων και τις γροθιές σας κοντά στο στήθος.
Με το δεξί σας πόδι, κάνετε μισή στροφή προς τα εμπρός και ανοίξτε τον δεξιό σας αγκώνα στο πλάι. Κρατήστε τα χέρια σας παράλληλα με το πάτωμα και επιστρέψτε στην αρχική θέση.
Ταυτόχρονα, τεντώστε το αριστερό σας χέρι και πόδι στο πλάι. Θυμηθείτε τα γόνατά σας να είναι σε ευθεία.
Κάνετε 2 επαναλήψεις για κάθε πόδι. Ύστερα από 45 δευτερόλεπτα, πάρτε μια αναπνοή 15 δευτερολέπτων.

3. Knee smashes

Αυτή είναι μία πιο σύνθετη άσκηση, η οποία καίει πολλές θερμίδες. Εκτός αυτού, βελτιώνει τον συντονισμό των μυών και βοηθά να διατηρήσετε το καρδιαγγειακό σας σύστημα τονωμένο.
Πώς να το κάνετε:
Τεντώστε τα χέρια προς τα πάνω.
Σηκώστε το αριστερό σας γόνατο και, ταυτόχρονα, τραβήξτε τα χέρια προς τα κάτω.
Τραβήξτε το γόνατο στο στήθος σας, λυγίστε τα χέρια στους αγκώνες και τραβήξτε τα προς τα κάτω.
Επιστροφή στην αρχική θέση.
Κάνετε μια επανάληψη ανά λεπτό για κάθε πλευρά. Προσπαθήστε να αυξήσετε σταδιακά την ταχύτητα της άσκησης.
Για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα από αυτές και άλλες ασκήσεις, θα πρέπει να τις συνδυάσετε με ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής. Αυτό θα σας κάνει πιο υγιείς. Επίσης, αν κάνετε αυτές τις ασκήσεις με έναν προπονητή, θα έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.