Το 92%των ανδρών βλέπουν αυτό το σεξουαλικό όνειρο

Τα σεξουαλικά όνειρα είναι κοινά και σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, η πλειοψηφία των ανδρών είχε το ίδιο: Το 92% ονειρεύτηκε να κάνει σεξ με την πρώην!

Τα όνειρα ελέγχονται από το υποσυνείδητό σας και φαινομενικά είναι έξω από τον έλεγχό σας, αλλά τι σημαίνει όταν η πλειοψηφία των ανθρώπων έχει το ίδιο όνειρο;

Η έρευνα, που έγινε πριν λίγους μήνες, επιδίωξε να βρει τα πιο συνηθισμένα σεξουαλικά όνειρα ανδρών και γυναικών.

Ενώ το 92% των ανδρών ονειρευόταν σεξ με μία πρώην σύντροφο, μόνο το 54% των γυναικών έβλεπε τον πρώην.

Πάντως, το πιο κοινό σεξουαλικό όνειρο μεταξύ των γυναικών (75%) ήταν το σεξ με έναν φίλο. Το δεύτερο πιο συχνά αναφερόμενο για τις γυναίκες ήταν το σεξ με συνάδελφο.

Το lockdown μπορεί να έχει οδηγήσει σε μια μικρή αύξηση των ονείρων που αφορούσαν σε εραστές του παρελθόντος.

Όταν το μέλλον μοιάζει αβέβαιο, οι σκέψεις του παρελθόντος και του οικείου είναι παρηγοριά, οπότε είναι φυσικό να σκεφτεί κάποιος ή να ονειρευτεί τους πρώην», λένε οι ειδικοί συμφωνούν ότι ένα όνειρο για σεξ με τον πρώην σου δεν σημαίνει απαραίτητα πισωγύρισμα.

Ένας πρώην μπορεί να εμφανιστεί σε ένα ερωτικό όνειρο για πολλούς λόγους, αναφέρει η bestlifeonline. «Θα μπορούσε απλώς να είναι το αποτέλεσμα της απώλειας μιας άνετης, οικείας σχέσης. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα κάποια άλυτα συναισθήματα από τον χωρισμό.

Σύνθετη εξήγηση ονείρων

Σύμφωνα με την ψυχολόγο Lori Beth Bisbey, PhD, η εξήγηση των ονείρων είναι σύνθετη.

«Για παράδειγμα, σε ένα όνειρο, η πρώην μπορεί να αντιπροσωπεύει όλες τις γυναίκες που θα ήθελε κάποιος αλλά δεν μπορούσε», σημειώνει. “Όταν βλέπετε στον ύπνο σας ότι κάνετε σεξ με πρώην σύντροφο, μπορεί να σημαίνει ότι χάνετε κάτι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στη ζωή σας ή εάν δεν έχετε σχέση, ότι χάνετε ένα άτομο στη ζωή σας με το οποίο κάνατε τακτικά σεξ.”

Η Bisbey επισημαίνει επίσης ότι «είναι σύνηθες να συγκρίνεις την τρέχουσα σχέση σου με προηγούμενες. Τα όνειρα του σεξ για τους/τις πρώην μπορεί να σημαίνει ότι λείπουν ορισμένες από τις πτυχές της παλιάς σχέσης ή ότι πρέπει να “προσθέσετε κάποιο μπαχαρικό στη σημερινή σχέση σας» προσθέτει.

Πηγή: bestlifeonline.com

Διαβάστε επίσης

Έρπης: Τελικά μεταδίδεται ή όχι με το στοματικό σεξ

COVID-19: “Φούντωσαν” οι ερωτικές φαντασιώσεις και η αυτοϊκανοποίηση των γυναικών

Πως ο κορονοϊός εντάχθηκε στα όνειρά μας και τι βλέπουμε στον ύπνο μας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.