Red Grape – Υβριδικές φόρμουλες αντηλιακής φροντίδας

Η συλλογή KORRES Red Grape συνδυάζει την απόλυτη προστασία από τον ήλιο και τη φωτογήρανση, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, στην πόλη ή την παραλία.
Πρόκειται για multi-tasking φόρμουλες βασισμένες σε καινοτόμο τεχνολογία με βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού που προσφέρουν αντιηλιακή προστασία και φροντίδα του δέρματος με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων και των πανάδων. Η συλλογή περιλαμβάνει SPF50 επιλογές και σε tinted εκδοχή για λάμψη και ομοιόμορφο τόνο καθώς και την κρέμα προσώπου με διάφανη λάμψη για άμεσα φυσικά λαμπερό πρόσωπο.
Η σειρά KORRES Red Grape προσφέρει:
– Υψηλή προστασία από UVA / UVB ακτινοβολία, καθημερινά + παντού
– κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των κηλίδων και των πανάδων
– κλινικά αποδεδειγμένη αντιγηραντική δράση
– ενυδατική δράση
Η σειρά είναι ενισχυμένη με την προηγμένη τεχνολογία Grape Stem Cell Antioxidant System, ένα complex 3x πλούσιων πηγών αντιοξειδωτικών: Βλαστοκύτταρα από μία σπάνια ποικιλία κόκκινου σταφυλιού γεμάτη πολυφαινόλες, εκχύλισμα ελληνικού σταφυλιού και ένα αντιοξειδωτικό μίγμα βιταμινών που υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του επιδερμικού φραγμού -η πρώτη γραμμή άμυνας του δέρματος.
Με ελαφριές υφές που απλώνονται εύκολα και απορροφώνται άμεσα, η συλλογή Red Grape προστατεύει το δέρμα όλο το χρόνο, χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και βελτιώνει την όψη του από την πρώτη εφαρμογή, ενώ η εμφάνιση πανάδων και ρυτίδων μειώνεται ορατά στις πρώτες 4 εβδομάδες χρήσης. Το δέρμα είναι λαμπερό, έχει υγιή όψη και ομοιόμορφο τόνο.
KORRES Red Grape
GREEK GRAPE
SUPER-NATURAL- Ισχυρό εκχύλισμα ελληνικού σταφυλιού, από την ποικιλία ‘Ασύρτικο’, μια αρχαία ποικιλία αμπέλου που χρονολογείται πριν από 3.500 χρόνια.
ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ- Θρέφουν την επιδερμίδα και βελτιώνουν την υφή της.
RED GRAPE
ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ- Προέρχονται από μια σπάνια ποικιλία σταφυλιού, με κόκκινη φλούδα και κόκκινο χυμό, και βοηθούν στην προστασία από τον ήλιο καθώς και στη μείωση των σημαδιών γήρανσης.
ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ- Μια πλούσια πηγή ταννινών, καθώς και ανθοκυανίνων, ισχυρών αντιοξειδωτικών που ανήκουν στην ομάδα των πολυφαινολών, και βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τη φωτογήρανση, τον κύριο παράγοντα της πρόωρης γήρανσης.
ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ- Προστατεύει τα βλαστοκύτταρα του δέρματος ενάντια στη UV ακτινοβολία – το βασικό παράγοντα γήρανσης.
GRAPE STEM CELL ANTIOXIDANT SYSTEM- Μία ισχυρή τεχνολογία, που τροφοδοτείται από 3 πλούσιες πηγές αντιοξειδωτικών:
– Βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού
– Αντιοξειδωτικά που προέρχονται από φυτικά εκχυλίσματα; Εκχύλισμα Ελληνικού Σταφυλιού + εκχύλισμα Curcuma longa; βοηθά στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία
– Αντιοξειδωτικά που προέρχονται από μίγμα βιταμινών: Βιταμίνες B3 + E + F. Ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό μειώνοντας την απώλεια υγρασίας
ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΙΣΟΦΛΑΒΟΝΩΝ ΚΑΡΔΑΜΟΥ & ΣΟΓΙΑΣ- Βελτιώνει την όψη των πανάδων, για λαμπερή επιδερμίδα.
Β-GLUCAN- Αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ λειαίνει την όψη των ρυτίδων.
“Φροντίζουμε τη φύση, όπως φροντίζουμε το δέρμα μας. Έχουμε επιλέξει να αναπτύσσουμε αντιηλιακά χωρίς OMC + Octocrylene, αντιηλιακά φίλτρα ενδεχομένως επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον, και χωρίς σιλικόνες. Μία από τις βασικές αρχές ανάπτυξης των προϊόντων μας ήδη από τη δεκαετία του ’90, καθώς οι σιλικόνες απλά επικάθονται στους βυθούς, επηρεάζοντας τα θαλάσσια είδη και τη φωτοσύνθεση των θαλάσσιων φυτών. Η χώρα μας είναι περιτριγυρισμένη από ξακουστές θάλασσες και η προσπάθειά μας να προστατεύσουμε το θαλάσσιο περιβάλλον ανήκει στις δικές μας εμμονές”. Η πολύτιμη συνεργασία μας με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Διατήρησης Αρχιπέλαγος στοχεύει στην προστασία της βιοποικιλότητας και στη βελτίωση της υγείας των πολύτιμων οικοσυστημάτων του Αιγαίου Πελάγους, εστιάζοντας στα λιβάδια Ποσειδωνίας. Αυτά τα υποβρύχια δάση του Αιγαίου διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας και της παραγωγικότητας των θαλασσών μας, ενώ συμβάλλουν ουσιαστικά στη μείωση του συνολικού αποτυπώματος άνθρακα. Τα λιβάδια της Ποσειδωνίας είναι μία από τις σημαντικότερες πηγές οξυγόνου, καθώς περισσότερο από το ήμισυ του οξυγόνου που αναπνέουμε προέρχεται από αυτά και τη θάλασσα, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουν να μειώνονται κατά >5% κάθε χρόνο. Στην KORRES συμβάλλουμε ενεργά στην ευαισθητοποίηση του κοινού και υποστηρίζουμε τις ερευνητικές και επιτόπιες εργασίες του Ινστιτούτου για την αναδάσωση των κατεστραμμένων εκτάσεων των λιβαδιών της Ποσειδωνίας”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της KORRES.

Η Συλλογή Red Grape

Red Grape Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου | Αντιρυτιδική + Κατά των πανάδων | SPF50
Αόρατο τελείωμα
Αντιηλιακή κρέμα ελαφριάς υφής για προστασία από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Η φόρμουλα της σειράς Red Grape εμπλουτίζεται με ένα complex κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας που βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης για φωτεινή όψη. Οι β-γλυκάνες ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.
Red Grape Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου με Διάφανη Λάμψη | Αντιρυτιδική + Κατά των πανάδων | SPF50
Φυσική λάμψη + Ομοιόμορφος τόνος
Αντιηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με εκλεπτυσμένες πέρλες για άμεση φυσική λάμψη και προστασία του δέρματος από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Η φόρμουλα της σειράς Red Grape εμπλουτίζεται με ένα complex κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας που βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης για φωτεινή όψη. Οι β-γλυκάνες ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνοντας την εμφάνιση     των ρυτίδων.
Red Grape Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα | Αντιρυτιδική + Κατά των πανάδων | SPF50 
Φυσικό χρώμα
Αντιηλιακή κρέμα ελαφριάς υφής, με χρώμα, για προστασία από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Η φόρμουλα της σειράς Red Grape εμπλουτίζεται με ένα complex κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας που βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης για φωτεινή όψη. Οι β-γλυκάνες ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.
Όλα τα προϊόντα KORRES είναι διαθέσιμα στο korres.com.

Διαβάστε επίσης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.