Εκδήλωση για τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του Ερρίκος Ντυνάν

Με τα εύσημα του τέως αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη προς τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χρήστο Μεγάλου, καθώς και τη διοίκηση και το προσωπικό του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, ολοκληρώθηκε  η εναρκτήρια εκδήλωση για το μοριοδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, για την περίοδο 2021-22.

Η έναρξη του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος συνδυάστηκε με ειδική εκδήλωση για τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του Ερρίκος Ντυνάν. Στην προσφορά και την ποιότητα του νοσοκομείου αναφέρθηκαν όλοι οι εισηγητές, εστιάζοντας και στην πρόσφατη κάλυψη των εφημεριών του ΕΣΥ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χρήστος Μεγάλου, τόνισε ότι, πέρα από τα οικονομικά μεγέθη, η συνεισφορά του Ερρίκος Ντυνάν στην κοινωνία αποτελεί βασική παράμετρο και για την Τράπεζα Πειραιώς, τον αποκλειστικό μέτοχο του θεραπευτηρίου.

«Είμαστε περήφανοι για αυτό που κατάφερε το Ντυνάν και θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια», ήταν το μήνυμα προς τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χρήστος Μεγάλου κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση.

Ο βασικός εισηγητής στην πρεμιέρα του μοριοδοτούμενου εκπαιδευτικού προγράμματος, τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, στην πρώτη δημόσια παρέμβασή του μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, αναφέρθηκε στις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Η πανδημία αποτέλεσε αφορμή για να “σπάσουν” αρκετά  ταμπού που υπήρχαν στο χώρο της Υγείας

«Στη χώρα μας δυστυχώς μπερδεύουμε το θέμα του δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας. Το δημόσιο σύστημα Υγείας μαζί με τον ιδιωτικό τομέα συνιστούν ένα ενιαίο εθνικό σύστημα Υγείας. Αυτό φάνηκε καθαρά κατά τη διάρκεια της πανδημίας με την ενίσχυση που είχαμε από τις ιδιωτικές δομές αλλά και τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Είχαμε πολύ θετικά αποτελέσματα που δίνουν την δυνατότητα η συνεργασία αυτή να προχωρήσει. Όλοι έχουν να κερδίσουν από αυτή τη συνεργασία, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα έτσι ώστε ο ένας να συμπληρώνει τον άλλο», τόνισε με έμφαση.

Ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης κατά την εισήγησή του.

Στη δυναμική επιστροφή του Ερρίκος Ντυνάν, όπως αυτή αναδεικνύεται και μέσα
από την κορυφαία παγκοσμίως διαπίστευση υπηρεσιών υγείας κατά JCI, αναφέρθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, κ. Θέμος Χαραμής, επισημαίνοντας ότι, εν μέσω πανδημίας, το νοσοκομείο και οι εργαζόμενοί του απέδειξαν ότι μπορούν να κερδίσουν και το πιο δύσκολο στοίχημα, συμμετέχοντας στις εφημερίες του ΕΣΥ.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που κατάρτισε και υλοποιεί -με δωρεάν συμμετοχή- η Επιστημονική Επιτροπή του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, καλύπτει 34 θεματικές ενότητες και μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ) συνολικά με 68 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits).

Διαβάστε επίσης 

Στο «κόκκινο» Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Χαλκιδική και Κιλκίς

Πλεύρης: Έξαρση COVID-19 στις περιοχές με χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού

Έχετε σίγουρα κορονοϊό αν έχετε αυτά τα επτά συμπτώματα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.