Αυτές είναι οι τροφές που έκοψε η Μαρία Κίτσου και έχασε κιλά

Τη θυμόμαστε όλοι στο ξεκίνημα των Αγριων Μελισσών. Όμορφη, δυναμική και αρκετά εύσωμη. Στη συνέχεια, όμως, η Μαρία Κίτσου, όλο και εμφανιζόταν πιο αδυνατισμένη, ώσπου στο τέλος εμφανίστηκε στις οθόνες μας συλφίδα. Το γνωρίζουμε όλες αυτό το συναίσθημα. Όταν καταφέρνουμε να πετύχουμε το στόχο μας και να χάσουμε τα κιλά που θέλουμε, νιώθουμε αν μη τι άλλο ικανοποιημένες, αναζωογονημένες, όμορφες και φυσικά χαρούμενες. Αυτό ακριβώς νιώθει και η αγαπημένη Μαρία Κίτσου, η τηλεοπτική Λενιώ μας.

Η Μαρία Κίτσου, που τρίτη χρονιά φέτος απολαμβάνουμε στις Άγριες Μέλισσες, κατάφερε μέσα σε περίπου ενάμιση χρόνο να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά, που της είχε αφήσει μια θεραπεία με ορμόνες, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει.

Η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι πλέον εμφανής με την ίδια να έχει αλλάξει ακόμη και την γκαρνταρόμπα της. Μέσα στην πρώτη καραντίνα η ηθοποιός άλλαξε ολοκληρωτικά το πρόγραμμα της διατροφής της ενώ παράλληλα έκανε και γυμναστική.

 

Γυμναστική και διατροφή

Φρόντισε ουσιαστικά να τρώει υγιεινά, αποφεύγοντας να μπαίνει στον πειρασμό να ανοίγει κάθε τρεις και λίγο το ψυγείο και να τσιμπολογάει.

«Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα γυμναστική. Αλλά το κυριότερο είναι πως είχα αρχίσει μια ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κάποια κιλά. Και τώρα φτάνω στα κανονικά μου. Η αλήθεια είναι πως τα έχασα πολύ εύκολα. Μιλάμε για 14 κιλά», έχει πει η ίδια.

Ποιες όμως είναι εκείνες οι τρεις τροφές που έκοψε «μαχαίρι» κι έτσι πήρε αμέσως μπροστά ο μεταβολισμός της;

Η Μαρία Κίτσου επέλεξε ένα υγιεινό διατροφικό πλάνο πλούσιο σε πρωτεΐνες, αποφεύγοντας ζάχαρη, αλάτι και λιπαρές τροφές. Φυσικά δεν παραλείπει να πίνει καθημερινά τουλάχιστον 1,5 λίτρο νερό.

Διαβάστε επίσης

Απίθανη ανακάλυψη: Χάπι που μιμείται τα οφέλη της γυμναστικής

Πάνω από 200 χιλιάδες τα κρούσματα COVID-19 στη Γερμανία, αύξηση και στη Λατινική Αμερική – Η κατάσταση διεθνώς

Μελέτη Harvard: Κόψε τη ζάχαρη για έναν μήνα και δες την υγεία σου να αλλάζει

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.