Αυτό είναι το πιάτο που εδώ και 25 χρόνια τρώει κάθε μέρα η Βικτόρια Μπέκαμ

Η αλήθεια είναι πως για το βάρος της Βικτόρια Μπέκαμ, ειδικά μέχρι πριν λίγα χρόνια, είχαν ακουστεί και γραφτεί πολλά. Η ιδιαίτερα αδύνατη σιλουέτα της στο παρελθόν είχε αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού, με την ίδια να αποφεύγει να απαντά, ξεκαθαρίζοντας πως ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής.

Και στη διατροφή της συζύγου του αναφέρθηκε πρόσφατα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος προχώρησε σε μια αποκάλυψη που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Όπως αποκάλυψε, η Βικτόρια Μπέκαμ τρώει κάθε μέρα το ίδιο φαγητό εδώ και 25 χρόνια! Αδιανόητο; Για εμάς ναι, για εκείνη φυσιολογικό.Σε αντίθεση με τον Ντέιβιντ, ο οποίος είναι λάτρης του φαγητού.

Η Βικτόρια Μπέκαμ τρώει κάθε μέρα το ίδιο φαγητό εδώ και 25 χρόνια!
Ο πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε στο podcast της Ruthie Rogers, River Cafe Table 4, όπου εξέφρασε τη βαθιά του αγάπη για το φαγητό, αλλά και τις διατροφικές συνήθειες της Βικτόρια Μπέκαμ.

«Δυστυχώς, είμαι παντρεμένος με κάποια που τρώει το ίδιο πράγμα εδώ και 25 χρόνια. Από τότε που τη γνώρισα, τρώει μόνο ψητό ψάρι και λαχανικά στον ατμό, πολύ σπάνια θα παρεκκλίνει από αυτό», αποκάλυψε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Η μοναδική φορά που έφαγε από τον Ντέιβιντ

Και πρόσθεσε αστειευόμενος. «Μάλιστα, η μοναδική φορά που έφαγε κάτι από το πιάτο μου, ήταν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στη Χάρπερ και ήταν το καλύτερο πράγμα. Ήταν ένα από τα αγαπημένα μου βράδια. Δε θυμάμαι τι ήταν, αλλά ξέρω ότι δεν το ξανάφαγε από τότε».

Βέβαια, της έδωσε τα εύσημα για τις επιλογές της στο κρασί. Παραγγέλνει πάντα το πιο ακριβό μπουκάλι στα εστιατόρια, αλλά ξέρει να διαλέγει, καθώς έχει γνώσεις. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάθεσαι σε ένα τραπέζι με κάποιον που ξέρει τι του γίνεται και τι πίνει και τι μυρίζει και τι γεύεται. Η Βικτόρια είναι ενοχλητικά καλή σε αυτό, είπε.

Διαβάστε επίσης

Το νέο trend που κατακτά την υφήλιο: Μασάζ με φίδια

Σύνδρομο Μινχάουζεν: Όταν η γονεϊκή αγάπη γίνεται φρικτή ψυχική ασθένεια

Πόσες ώρες ύπνου χρειαζόμαστε για να μην πάρουμε κιλά;

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.