Βικτόρια Μπέκαμ: Αυτό είναι το πρωινό που την κρατά σε φόρμα

Η Βικτόρια Μπέκαμ ανήκει στις διάσημες σταρ του Χόλιγουντ που συχνά δημοσιεύουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media. Ανάμεσα στις φωτογραφίες από τις επίσημες εμφανίσεις της και άλλες που αφορούν τη δουλειά της, η πρώην τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς διατηρείται σε φόρμα. Κυρίως μέσα από το σούπερ πρωινό της.

Πολύ δυναμωτικό

Μάλιστα στο παρελθόν, έχει μοιραστεί με τους followers της στο Instagram τη ρουτίνα διατροφής της, συμπεριλαμβανομένου ενός πολύ δυναμωτικού πρωινού γεύματος. Και ποιο είναι αυτό;

Όπως είχε η ίδια αποκαλύψει μέσα από στόρι της, πριν λίγο καιρό: «Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί είναι να πίνω 2 κουταλάκια μηλόξιδο και στη συνέχεια φρέσκο λεμόνι μέσα σε βραστό νερό».

Και για την κόρη της

Είχε, όμως, αποκαλύψει και ποιο είναι το πρωινό που ετοιμάζει κάθε μέρα για την 9χρονη κόρη της, Χάρπερ. Αυτό περιλαμβάνει κυρίως, σπόρους τσία και γάλα αμυγδάλου. Το ίδιο βέβαια ακολουθεί και η ίδια.

Πάντως, η καθημερινή συνήθεια της Μπέκαμ μόλις ολοκληρώσει το πρωινό γεύμα της, είναι να πίνει ένα δυο καφέδες, πριν αρχίσει τη δίωρη καθημερινή προπόνησή της.

Διαβάστε επίσης

Μην αγνοείτε τα σημάδια που σας δείχνουν τι είδους ενήλικες θα γίνουν τα παιδιά σας

Το χάπι της Merck μειώνει κατά 30% τον κίνδυνο νοσηλείας και θανάτου

«Το κορίτσι με τα πράσινα μάτια» στη φωτογραφία-σύμβολο του National Geographic βρήκε… καταφύγιο στην Ιταλία

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.