Το διατροφικό πρόγραμμα της Σαρλίζ Θίρον για να είσαι πάντα fit

Είναι μία από τις όμορφες σταρ του Χόλιγουντ. Η Charlize Theron όμως εκτός από όμορφη είναι μια καταπληκτική ηθοποιός και άτομο δραστήριο κοινωνικά. Το προηγούμενο καλοκαίρι μάλιστα πέρασε μεγάλο μέρος των διακοπών της στην Ελλάδα, όπου γιόρτασε μάλιστα και τα γενέθλιά της. Σήμερα θα μάθουμε τα πάντα για τις διατροφικές της συνήθειες στις οποίες οφείλει τις πραγματικά εντυπωσιακές αναλογίες της και το διατροφικό πρόγραμμά της για να είμαστε παντα fit.

Φρούτα, λαχανικά και πρωτεϊνες

Η διατροφή της βασίζεται κυρίως σε φρούτα και λαχανικά ενώ τρώει πολλές πρωτεΐνες. Πίνει πολλά smoothies φρούτων και λαχανικών. Αποφεύγει το αλκοόλ, τα επεξεργασμένα τρόφιμα, το ψωμί και τα ζυμαρικά.

Όχι στις αυστηρές δίαιτες

Η Charlize Theron δεν κατεφεύγει σε αυστηρές δίαιτες. Ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τον οποίο ακολουθεί με στόχο τη μακροζωία και την αποφυγή ασθενειών. Στα 45 της και με ύψος 1,75 διατηρεί το βάρος της στα 61 κιλά.

Η διάσημη ηθοποιός αγαπά το φαγητό και μιλάει συχνά για τις διατροφικές της προτιμήσεις ενώ συχνά ποστάρει και φωτογραφίες στα social. Αν και είναι υπέρμαχος ενός υγιεινού τρόπου ζωής, κάποιες φορές κάνει και τις παρασπονδίες της. Έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι λατρεύει τα παϊδάκια αλλά και τα γαριδάκια και τα πατατάκια!

Αποφεύγει τους πολλούς υδατάνθρακες

Μέσα στην ημέρα καταναλώνει περιορισμένη ποσότητα υδατανθράκων και μάλιστα προτιμά να τους καταναλώνει το πολύ μέχρι το μεσημέρι. Παράλληλα, φροντίζει να προσλαμβάνει βιταμίνη C από τις τροφές της ώστε να ρυθμίζεται σωστά η κυκλοφορία της κορτιζόλης στο αίμα.

Μια τυπική μέρα της εβδομάδας για την ηθοποιό

Πρωινό
Βρώμη
Φρούτα

Δεκατιανό
Γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
Φρούτα

Μεσημεριανό
Ψάρι/ Κρέας
Σαλάτα χωρίς dressing
Λαχανικά στον ατμό

Απογευματινό
Φρούτα

Βραδινό
Σαλάτα
Λαχανικά

Διαβάστε επίσης

Ασκήσεις με βάρη για μεταβολισμό που θα δουλεύει ακόμα κι όταν θα ξεκουράζεσαι

Το αυξημένο ιικό φορτίο βάζει φρένο σε μαθητικές παρελάσεις

“Πότε θα μπαίνω στον Δακτύλιο;” Δείτε ποια οχήματα εξαιρούνται

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.