Τρίκαλα: Δεκαπεντάχρονη μαθήτρια από το Βύρωνα πέθανε σε νυχτερινό μαγαζί

Για άγνωστους λόγους, 15χρονη μαθήτρια που διασκέδαζε με συμμαθητές και συμμαθήτριές της -από σχολείο των Αθηνών- που βρέθηκε στην πόλη των Τρικάλων στο πλαίσιο εκδρομής, ξαφνικά κατέρρευσε. Η τραγωδία εκτυλίχτηκε χθες βράδυ σε νυχτερινό μαγαζί στα Τρίκαλα, όπου η 15χρονη έχασε τη ζωή της (6/5).

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού κατέληξε τα ξημερώματα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων Κωνσταντίνος Γρηγορίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, η άτυχη μαθήτρια διασκέδαζε με τους συμμαθητές της με τους οποίους είχε έρθει σχολική εκδρομή. Κάποια στιγμή το κορίτσι δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις της, από καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών

Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τουλάχιστον δύο ώρες για να την επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη στη μαθήτρια, δυστυχώς όμως τίποτα δεν στάθηκε αρκετό για την κρατήσουν στη ζωή. Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν ότι την εκδρομή συνόδευε γιατρός, ενώ η 15χρονη, φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του Νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους. Παράλληλα, ψυχολόγοι έσπευσαν στο ξενοδοχείο που μένουν τα παιδιά ώστε να τα ενημερώσουν για το περιστατικό και να τα στηρίξουν, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει νεκροψία-νεκροτομή που ήδη διατάχτηκε. Παράλληλα, έχει ληφθεί ήδη δείγμα αίματος από την 15χρονη για τοξικολογική εξέταση.

Συλλυπητήρια από τη Νίκη Κεραμέως

Η Νίκη Κεραμέως με ανάρτηση της στο twitter, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα.

«Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη. Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και τη συνοδό της εκδρομής. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος», αναφέρει σε ανάρτησή της η Νίκη Κεραμέως για τη 15χρονη μαθήτρια, που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Τρίκαλα.

Διαβάστε επίσης

Αυτή η άσκηση αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα της μέρας μας

Παγκόσμια πρωταθλήτρια παχυσαρκίας η Ελλάδα στους νέους κάτω των 20 ετών

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.