Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Birth Forward: «Μη συναινείς σε πρόκληση τοκετού επειδή πλησιάζουν Χριστούγεννα»

Ένα θέμα-ταμπού, το οποίο όμως θα έπρεπε να συζητιέται πολύ πιο ανοιχτά, άγγιξε με ανάρτησή της η ΜΚΟ Birth Forward – Cyprus, η οποία στόχο έχει να ενημερώνει κάθε οικογένεια, ώστε να μπορεί να παίρνει αυτόνομες αποφάσεις αναφορικά με τη δημιουργία οικογένειας: «Μη συναινείς σε πρόκληση τοκετού επειδή πλησιάζουν Χριστούγεννα».
Μέσω της ανάρτησης υπονοεί ότι πολλοί γυναικολόγοι, προκειμένου να μη «χαλάσουν» τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, καλούν τις εγκύους να γεννήσουν με πρόκληση τοκετού και όχι όταν θα έρθει κανονικά η ώρα τους. Σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο;

Η ανάρτηση της MKO

«Κάθε χρόνο καθώς πλησιάζουν οι μέρες των εορτών, τα ποσοστά των προγραμματισμένων γεννήσεων αυξάνονται (πρόκληση τοκετού και καισαρική τομή).
Δεν χρειάζεται να συνεναίσεις στην πρόκληση τοκετού επειδή έχουμε γιορτές
Μέχρι να έρθει η μέρα που τα ποσοστά και οι ενδείξεις προκλήσεων και καισαρικών θα ελέγχονται…ενημερωθείτε και επιλέξτε σωστά την ομάδα που θα σας παρακολουθεί στην εγκυμοσύνη και τον τοκετό.
Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο τοκετός σας, στην ώρα του.»

Διαβάσστε επίσης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.