Δεν έχεις μπει ακόμα σε Christmas mood; 5 ιδέες για να αποκτήσεις γιορτινή διάθεση

Σίγουρα, το έχεις ακούσει. Οι περισσότεροι γύρω σας ούτε που κατάλαβαν πότε έφτασαν τα Χριστούγεννα. Λίγο η δουλειά, λίγο η κούραση, λίγο το τι συμβαίνει γύρω μας ήρθαν οι γιορτές και ούτε που το κατάλαβες! Μπορεί, ήδη, να έχεις φάει μελομακάρονα (πολλά!), αλλά και πάλι τίποτα! Παρακάτω θα διαβάσεις 5 ιδέες για να αποκτήσεις γιορτινή διάθεση.
“Καλά Χριστούγεννα” ακούς και από μέσα σου αναρωτιέσαι “Τι λέει τώρα;”. Και μπορεί να χαμογελάς στον κόσμο και να ανταποδίδεις τις ευχές περιχαρής, όμως, στην πραγματικότητα, μέσα σου όμως γνωρίζεις ότι δεν έχεις τη διάθεση που θα περίμενες να σε είχε τυλίξει αυτές τις μέρες της γιορτής.
Δεν νιώθεις χαρά και αυτό σε στεναχωρεί. Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό και πώς θα αποκτήσεις την χαμένη σου διάθεση.

Βόλτα στη στολισμένη πόλη

1. Περπάτα στη στολισμένη πόλη, στα μαγαζιά, δες βιτρίνες, άκου τα τραγούδια (πάντα παίζουν αυτές τις μέρες) και κάνε πατινάζ! Αν έχεις παρέα είναι πολύ όμορφα, αν κανένας φίλος δεν μπορεί είναι επίσης πολύ όμορφα! Τα Χριστούγεννα μας φτιάχνουν τη διάθεση, όπως και να χει!

2. Μαγείρεψε

Κάτι πιο περίπλοκο από μακαρόνια. Αν δεν θες να το κάνεις μόνο για σένα κάλεσε φίλους στο σπίτι και μαγειρέψτε μαζί! Θα χει περισσότερη πλάκα!

3. Φτιάξε γλυκά

Μπορείς, μπορείς! Μην τεμπελιάζεις! Υπάρχουν συνταγές πολλές. (Δες εδώ πώς φτιάχνει η Μυρτώ Αλικάκη νόστιμα μελομακάρονα)
4. Πάρε κουβέρτα, βάλε μια ταινία να παίζει και κουλουριάσου στον καναπέ! Με χριστουγεννιάτικη διάθεση (κι αν δεν την έχεις θα την αποκτήσεις)

5. Πήγαινε σε ένα μεγάλο θέαμα

Αυτές τις μέρες μπορείς να βρεις υπέροχα χριστουγεννιάτικα θεάματα, ορχήστρες και παραστάσεις σε χώρους όμορφα στολισμένους που διαθέτουν αίγλη και στυλ. Κάνε κράτηση και καλή διασκέδαση.

Διαβάστε επίσης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.