Μεγάλη γιορτή του ΕΕΣ στο Σύνταγμα για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, οργανώνει μία μεγάλη γιορτή, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στην Πλατεία Συντάγματος (γωνία Ερμού και Πλατείας Συντάγματος).

Η εκδήλωση του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. έχει στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, για τη χάρτα των δικαιωμάτων του παιδιού και τις δεσμεύσεις των κυβερνήσεων για μια υποστηρικτική για το παιδί κοινωνία και θα περιλαμβάνει Εκθεσιακό Περίπτερο και δράσεις εμψύχωσης παιδιών για δημιουργική έκφραση και παιχνίδι.

Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού

Ειδικότερα, οι δράσεις που θα αναπτυχθούν περιλαμβάνουν:
• Invivo χειροποίητες κατασκευές και διαδραστικά παιχνίδια με την υποστήριξη της ομάδας των Εμψυχωτών των εθελοντών του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας
• Στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου με ευχετήριες κάρτες ΕΕΣ με ευχές από τα παιδιά
• Διανομή Χριστουγεννιάτικων κατασκευών
• Διανομή δώρων
• Διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου για το έργο και τις δράσεις κοινωνικής παρέμβασης του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την παιδική προστασία και την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των πλέον ευάλωτων ομάδων πληθυσμού
• Μουσική υποστήριξη με DJ στο χώρο με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
• Προσφορά αναψυκτικών και εδεσμάτων

Η εκδήλωση θα συντονιστεί από τους κοινωνικούς λειτουργούς του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας και θα υποστηριχθεί από τους Εθελοντές Ειδικότητας Κοινωνικής Πρόνοιας.


Διαβάστε επίσης

Γιατί έχουν τρύπες στις κάλτσες τους πολλοί ποδοσφαιριστές στο Μουντιάλ;

Η αποτελεσματική Νάντια, τα χαμόγελα του Θάνου και η γκαντεμιά του Δημήτρη

Έξαρση ιώσεων, αύξηση στις επισκέψεις σε γιατρούς και σε νοσοκομεία και σοβαρές ελλείψεις σε φάρμακα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.