Σέρρες:«Το παιδί μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο» – Iατρικό ανακοινωθέν

Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε, το  Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, αποκαλύπτει πως ο 11χρονος μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο ενώ γίνεται γνωστή και η κατάσταση των άλλων δυο παιδιών που τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, μετά από έκρηξη που έγινε σε σχολείο της πόλης των Σερρών, προσεκομίσθησαν με το ΕΚΑΒ, στις 14:43 σήμερα, δύο (2) ανήλικα αγόρια, ηλικίας 6 και 10 ετών, με ελαφρές κακώσεις το πρώτο και σε καλή γενική κατάσταση το δεύτερο.

Έγιναν άμεσα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις (υπέρηχος, αξονική τομογραφία κλπ) και το δεκάχρονο αγόρι επιστρέφει στην οικία του ενώ το εξάχρονο, το οποίο φέρει εμπιεστικό κάταγμα βρεγματικού οστού (ΑΡ) και μικρό ρωγμώδες κάταγμα ρινικών οστών, θα διακομισθεί προληπτικά στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» για περαιτέρω παρακολούθηση.

Τραγωδία στις Σέρρες:«Το παιδί ήταν νεκρό όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο»

Δυστυχώς, στις 15:37 προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ τρίτο παιδί (άρρεν 11 ετών), το οποίο έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, καταλήγει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Σημειώνεται πως , ένα 11χρονο παιδί της ΣΤ’ τάξης του 9ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης έχασε τη ζωή του, όταν τραυματίστηκε από πόρτα μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στο λεβητοστάσιο του σχολείου, στις 2:10 το μεσημέρι. Άλλα δυο παιδιά, 6 και 11 ετών, τραυματίστηκαν ελαφρά. Στον χώρο του λεβητοστασίου γίνονταν εργασίες για την εγκατάσταση γεωθερμίας και η έκρηξη έγινε μικρό χρονικό διάστημα από τη στιγμή που τα συνεργεία είχαν αποχωρήσει.

Σύμφωνα με δηλώσεις στο ΑΠΕ – ΜΠΕ του διευθυντή του σχολείου, Νικόλαου Τσιότσιου, στη σχολική μονάδα πρόσφατα εγκαταστάθηκε, μέσω ΕΣΠΑ, σύστημα γεωθερμίας για τη θέρμανση του κτιρίου, προκειμένου να αντικαταστήσει τον λέβητα πετρελαίου. Ο ίδιος όπως ανέφερε διαφωνούσε με το εν λόγω έργο καθώς δεν αποτελούσε πρόταση της σχολικής κοινότητας, αλλά ήταν έργο το οποίο έγινε με ευθύνη του Δήμου.

Διαβάστε επίσης 

Πολυδύναμο mRNA εμβόλιο κατά της γρίπης: Πότε έρχεται – Ποια τα οφέλη του

Επιτροπή 25 ατόμων για την παρακολούθηση της φαρμακευτικής δαπάνης με πρόεδρο τον Γιάννη Κωτσιόπουλο

H οξεία φάση των συμπτωμάτων της COVID-19 είναι παρόμοια για την Όμικρον και τη Δέλτα

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.