Τροχαία ατυχήματα: 6.000 παιδιά χάθηκαν την τελευταία 10ετία – Δωρεάν σεμινάριο με ομιλητή τον Ιαβέρη

Την τελευταία 10ετία, περισσότερα από 6.000 παιδιά ηλικίας έως 14 ετών, έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία ατυχήματα, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC). Η αναλογία στην Ελλάδα είναι πολύ χειρότερη.

11 Ελληνόπουλα πέθαναν εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος σε ένα χρόνο

Μόνο το 2019 στους ελληνικούς δρόμους ξεψύχησαν 11 παιδιά! Κάτι που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν οι οδηγοί αυτοί ήταν πιο προσεκτικοί.

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, ώρα 12:00-2:00, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος – Αίθουσα Ιφιγένεια, ο κ. Τάσος Μαρκουΐζος-Ιαβέρης θα μιλήσει στο δωρεάν σεμινάριο που οργανώνει το Infokids.gr για την καλή (και κακή) οδική συμπεριφορά και ασφάλεια. Για τους γονείς που οφείλουν να αποτελούν υγιή πρότυπα οδηγών, αλλά και πεζών, για τα παιδιά τους που θα αποτελέσουν τη νέα γενιά οδηγών που μπορεί να είναι καλύτερη, αλλά και για το πώς θα επιστρέφουμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, κάθε απόγευμα στο σπίτι μας με ασφάλεια, χωρίς τροχαία ατυχήματα.

Δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο εδώ.

Η Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς “Ιαβέρης” στοχεύει στην εκπαίδευση της Συνείδησης σε συνδυασμό με ανύψωση του επιπέδου αυτοεκτίμησης των ανθρώπων, ώστε αυτοί να συνεχίζουν να υπάρχουν στις οικογένειες τους και έτσι να μην κλείνουν για πάντα και άδικα τα σπίτια τους.

Με συγκλονιστικά δυνατό λόγο και με εικόνα από ταινίες-σποτ Οδικής Ασφάλειας, είναι σίγουρο ότι όλοι θα προβληματιστούν και θα ανησυχήσουν για θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να θεωρούσαν ασήμαντα, εύκολα ή ανώδυνα.

Περισσότερα από 50.000 άτομα παρακολουθούν κάθε χρόνο τα σεμινάρια και περισσότεροι από 1.000.000 συνάνθρωποί μας έχουν διαβάσει βιβλία Οδικής Συμπεριφοράς του Ιαβέρη.

Διαβάστε επίσης

Πώς είναι πραγματικά μία ημικρανία; 14 ασθενείς περιγράφουν

Καθ. Λεωνίδας Πλατανιάς: Ο καρκίνος είναι η χειρότερη αρρώστια – Είναι πολλά αυτά, που δεν ξέρουμε

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.